Ziua Logo
  Nr. 3913 de miercuri, 25 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Cele 35.000 de persoane care au depus bani pentru Dacie inainte de '89 vor fi despagubite prin emiterea unor titluri de stat
Guvernul declanseaza Daciada
-- Ministrul Economiei si Finantelor, liberalul Varujan Vosganian, a declarat, ieri, ca Executivul propune, pentru despagubirea persoanelor care au depus bani pentru autoturisme Dacia, emiterea unor titluri de stat, in termen de un an, efortul bugetar fiind de peste 100 de milioane de euro.
Vosganian a participat, ieri, la sedinta Comisiilor reunite de buget-finante si juridica din Camera Deputatilor, unde a fost dezbatuta propunerea legislativa privind despagubirea persoanelor fizice care...   (558 afisari)
Romanii muncesc 116 zile din an pentru stat
-- Contribuabilul roman munceste, anul acesta, de la 1 ianuarie si pana la 26 aprilie ca sa-si plateasca toate darile catre stat, rezulta dintr-un studiu dat ieri publicitatii de catre Centrul Independent de Studii in Economie si Drept.
In 2007, 26 aprilie este "Ziua libertatii fiscale" pentru romani. Aceasta este data la care contribuabilul mediu poate incepe, in sfarsit, sa lucreze pentru el insusi. Practic, ziua libertatii fiscale...   (334 afisari)
Ford si General Motors se bat pe Daewoo Craiova
-- AVAS va incepe negocierile pentru privatizarea Automobile Craiova, in luna iunie sau iulie, cu o singura companie, pana in prezent fiind depuse oferte neangajante de catre companiile Ford si General Motors, transmite Mediafax. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), actionarul majoritar al Automobile Craiova, a anuntat ca scoate la vanzare un pachet de 72,4% din actiunile companiei, asteptand scrisori de intentie neangajante din partea investitorilor interesati pana cel mai tarziu pe 25 aprilie.
In perioda imediat urmatoare va fi elaborat caietul de sarcini si va fi publicat anuntul pentru depunerea ofertelor angajante. "Investitorii vor avea la dispozitie un termen de 45-60 de zile, de la publicare...   (401 afisari)      1 comentariu
Schimbari la Romexterra Bank
Actionarii MKB Romexterra Bank au hotarat inlocuirea vicepresedintilor executivi ai bancii, Vasile Rosca si Gheorghe Iliescu, cu Magdalena Manea si Adrian Preda, separarea conducerii executive de cea neexecutiva, si schimbarea denumirii, a informat, ieri, banca. Consiliul de Administratie al Romexterra...   (284 afisari)
Stiri pe scurt
"Reactorul 2 porneste in mai
"Al doilea reactor nuclear de la Cernavoda va fi pus in functiune, adica va atinge momentul critic, in prima decada a lunii mai, cu o intarziere de cateva zile, din cauza ca nu au fost eliberate la timp documentele de asigurare a calitatii", a declarat Teodor Chirica, directorul general al Societatii Nationale Nuclearelectrica (SNN), operatorul centralei de la Cernavoda. Reactorul doi va incepe sa produca neutroni, iar in perioada urmatoare ar urma...   (226 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comunistul travestit (5428 afisari)
 Vesnica lui suspendare (4917 afisari)
 Raman la ZIUA - Dare de seama! (4035 afisari)
 Refuzat si rasucit (3562 afisari)
 Macovei se gandeste sa emigreze (3142 afisari)
 Suprasolicitare la locul de munca? Anorexie nervoasa? O tanara de 31 ani a incetat, brusc, din viata (690 afisari)
 Moneda romaneasca, Rocky al finantelor (194 afisari)
 Batalia pentru referendum (103 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01339 sec.