Ziua Logo
  Nr. 3912 de marti, 24 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Boris Eltan a murit
Fostul presedinte al Federatiei Ruse, Boris Eltan, a decedat ieri la varsta de 76 de ani, a anuntat serviciul de presa al Kremlinului, transmit agentiile de presa internationale. "Fostul presedinte rus Boris Eltan a decedat azi", a declarat, luni, un purtator de cuvant al Kremlinului, fara a putea preciza...   (640 afisari)      4 comentarii
Cimitirul "General Dragalina" din Tighina a disparut
Administratia separatista din Transnistria a pus, la sfarsitul saptamanii trecute, piatra de temelie a paraclisului "in memoria soldatului eliberator rus", in cadrul unei ceremonii festive, pe locul fostului cimitir "General Dragalina" din suburbia Borisov a Tighinei, informeaza Rompres. La ceremonie...   (530 afisari)      2 comentarii
Comemorare a Genocidului Armean
Armenia comemoreaza astazi 92 de ani de la Genocidul Armean, la data de 24 aprilie 1915 guvernul Junilor Turci executand sute de intelectuali si lideri religiosi armeni. Ambasadorul Republicii Armenia la Bucuresti a reamintit intr-un mesaj ca autoritatile de la Erevan au depus numeroase eforturi pentru...   (350 afisari)
Scutul antiracheta: neintelegeri Moscova-Washington
Intr-o ultima incercare de a acredita proiectul SUA de instalare, in Europa, a unor componente ale scutului antiracheta, puternic contestat de Rusia, Washingtonul a solicitat, ieri, fara succes, "parteneriatul defensiv" al Moscovei.
"Perioada Razboiului Rece s-a incheiat si nimeni nu ar trebui sa...   (406 afisari)
     1 comentariu
Stiri pe scurt
Ahmadinejad da sfaturi Europei
Liderul de la Teheran, Mahmud Ahmadinejad, cere europenilor sa dea dovada de independenta fata de SUA in criza nucleara iraniana. "Daca UE doreste sa joace un rol corespunzator in relatiile internationale, trebuie sa actioneze independent", a declarat, intr-un interviu, Ahmadinejad. Acesta a precizat insa ca, daca UE "vrea doar sa transmita celorlalti cuvintele SUA, ii spunem ca le putem asculta direct din gura acestora si nu avem nevoie de Europa...   (349 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iubit, demis (6475 afisari)
 Cazul RONCEA (6373 afisari)
 Basescu incaiera PD (4482 afisari)
 Cazul Roncea (3981 afisari)
 Colegilor mei din presa: Nu imi dau demisia! (3695 afisari)
 In cazul invalidarii referendumului, Parlamentul va decide calea de urmat (619 afisari)
 Premii pentru toata lumea (191 afisari)
 Valentin Ceausescu interogheaza Muzeul National de Arta (119 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01163 sec.