Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Nokia lanseaza un telefon din aur cu ecran din safir
-- Producatorul de echipament de telecomunicatii mobile Nokia a lansat un nou model, cu o carcasa din aur de 18 carate si afisaj cu ecran protector din safir, dotat cu o camera foto cu rezolutia de doi megapixeli.
Modelul Nokia 8800 Sirocco Edition are o carcasa din aur galben, decorata cu elemente discrete din aur alb. Setul de functii nu are nimic in plus fata de dotarea standard ale altor modele din oferta companiei....   (600 afisari)
Orasele universitare sunt preferate de proprietarii de call centere pentru extindere
-- Birourile de call center se deschid in special in orasele care sunt centre universitare, din cauza accesului bun la forta de munca, in Romania fiind inaugurate anual 10-20 de noi astfel de centre, a declarat, pentru NewsIn, reprezentantul Expo Media, Madalina Vilau.
"Piata de call-center este in plina crestere. Estimam ca, in acest moment, sunt peste 200 de call-centere in Romania", a declarat Madalina Vilau, managing partner al Expo Media, organizatorul evenimentului...   (296 afisari)
China sustine ca plangerea facuta de SUA la OMC nu va elimina pirateria
-- Plangerea facute de Statele Unite ale Americii privid produsele contrafacute provenind din China nu va contribui la extinderea cooperarii privind protejarea proprietatii intelectuale dintre cele doua state, potrivit declaratiilor unui oficial chinez citat de Reuters.
La inceputul acestei luni administratia americana a anuntat ca a depus doua plangeri separate la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) impotriva Chinei, privind pirateria de continut video si audio si...   (134 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01012 sec.