Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Seful Politiei Romane sustine ca politistii nu mai au voie sa faca controale de rutina in trafic * Agentii de circulatie vor fi monitorizati
Controalele de rutina, interzise in trafic
-- Chestorul general al Politiei Romane, Dan Valentin Fatuloiu, a declarat, ieri, ca a interzis politistilor de la Rutiera sa mai opreasca nejustificat masinile in trafic. Fatuloiu le-a cerut agentilor sa renunte la asa-zisele controale de rutina, iar amenzile sa fie aplicate gradual, in functie de gravitatea abaterilor comise de conducatorii auto. De asemenea, seful Politiei Romane a dispus catre toate unitatile de Politie Rutiera din tara sa efectueze controlul circulatiei numai in actiuni cu caracter tematic. Mai mult, Valentin Fatuloiu a anuntat ca modul in care isi fac datoria politistii de la Rutiera va fi monitorizat. Potrivit Mediafax, miercuri, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, a avut loc o videoconferinta pe tema modului de actiune al politistilor cu atributii in aplicarea legislatiei rutiere, unde inspectorul general al Politiei Romane, chestor principal de politie Dan Valentin Fatuloiu, a dispus mai multe masuri.
"Nu ne mai trageti pe dreapta"
Controlul de rutina a fost interzis de catre chestorul principal, exceptand actiunile tematice unde "se procedeaza la oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o...   (1249 afisari)
     4 comentarii
Procesul "spionilor" incepe astazi
-- Procesul "spionilor" va incepe, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde vor fi judecati doar Stamen Stancev, Dorinel Mucea si Radu Donciu, acuzele aduse lui Vadim Benyatov Don fiind disjunse in alt dosar. Dosarul privatizarilor strategice din energie, in care fosti demnitari romani si doi oameni de afaceri bulgari sunt acuzati de tradare si spionaj, a fost trimis instantei miercuri.
CAB va judeca, vineri, doar acuzatiile aduse bulgarului Stamen Stancev, lui Mihai Dorinel Mucea si Mihai Radu Donciu. Acuzatiile aduse lui Vadim Benyatov au fost disjunse intr-un alt dosar. Stamen Stancev,...   (305 afisari)
Procesul lui Hayssam aproape de final
-- Curtea de Apel Bucuresti ar putea finaliza la sfarsitul lunii viitoare procesul de terorism al lui Omar Hayssam, pana la termenul viitor, fixat in 31 mai, avocatul sirianului, Ion Cazacu, urmand sa depuna la dosar mai multe documente trimise de clientul sau.
Curtea de Apel Bucuresti a constatat, ieri, ca dezbaterile finale in acest dosar pot avea loc la sarsitul lunii mai, acceptand cererea avocatilor din dosar de le oferi un ragaz in care sa-si pregateasca...   (187 afisari)
Stiri pe scurt
Amanare pentru Bradisteanu
Primul termen din procesul in care medicul Serban Bradisteanu este acuzat ca ar fi primit mita si ar fi prejudiciat Ministerul Justitiei cu noua milioane de euro a fost amanat, ieri, pentru 24 aprilie, dupa ce judecatoarea Tribunalului Bucuresti a facut o cerere de abtinere, care i s-a admis. Medicul Serban Bradisteanu, fost senator PSD, a fost trimis in judecata, de procurorii anticoruptie, fiind acuzat ca ar fi primit o mita de jumatate de milion de...   (210 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01214 sec.