Ziua Logo
  Nr. 3908 de joi, 19 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Ministerul Sanatatii ordona igiena comunitara in avioane, vapoare si autobuze
Cu tramvaiul in Europa
-- Standarde europene, "identice sau apropiate", pentru transportul de persoane - sunt prevederi cuprinse intr-un proiect de Ordin al Ministerului Sanatatii Publice (MSP), lansat spre dezbatere publica pe site-ul Ministerului Transporturilor.
Potrivit noilor Norme de igiena, la proiectarea, executia si functionarea constructiilor, vehiculelor si cailor de transport se vor respecta conditiile indispensabile pentru asigurarea protectiei sanatatii...   (267 afisari)      2 comentarii
Viceprimarul Silaghi pe farasul Aliantei
-- Viceprimarii PD ai sectoarelor bucurestene, alesi in baza algoritmului prevazut de Alianta D.A., isi simt fotoliile cutremurate de ruperea protocolului dintre cele doua partide. Radu Silaghi, viceprimarul Sectorului 4 al Capitalei, considera ca va fi prima victima a acestui fenomen.
El a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca primarul Adrian Inimaroiu ii pregateste debarcarea din functie, la urmatoarea sedinta a Consiliului local. In replica, edilul ne-a declarat ca Silaghi...   (340 afisari)
Greva la Mittal Steel
-- Numarul grevistilor stransi in fata principalei porti de acces in combinatul Mittal Steel Galati depasise ieri, la pranz, 600, odata cu sosirea la lucru a unui nou schimb de muncitori.
"Speram sa vina, macar acum, si o propunere de negociere din partea administratiei, pentru a pune capat conflictului", declara Gheorghe Tiber, presedintele Sindicatului Solidaritatea, formatiune care a...   (177 afisari)      1 comentariu
Razboi politic pe plaje
-- Plajele turistice vor fi predate la 1 mai concesionarilor care au contract cu Directia Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), insa operatorii de plaje din Constanta si Mamaia sustin ca nu isi vor putea desfasura activitatea cata vreme Primaria Constanta nu aproba Planul de Urbanism Zonal (PUZ) intocmit de DADL.
Directorul acestei institutii, Ionel Manafu, a declarat, ieri, ca PUZ-ul reglementeaza dotarile de pe plaje, stabilind amplasarea beach-barurilor, sezlongurilor si umbrelelor, precum si infiintarea grupurilor...   (159 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Simulare "ceas"
Operatiunea Ministerului Educatiei de simulare a transmiterii variantei pentru tezele unice la matematica s-a desfasurat, ieri, fara probleme. Ministrul Cristian Adomnitei a declarat ca la ora 7 dimineata s-a accesat serverul, s-au preluat subiectele, iar inspectoratele au avut la dispozitie patru numere de telefon pentru a afla parolele pe care apoi le-au folosit la descarcarea listei. "Am ales scolile cele mai indepartate, ca sa vedem ce se intampla in conditiile...   (190 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu (4473 afisari)
 DEMERSUL PACEPA (3083 afisari)
 Apocalipsa dupa Basescu (2880 afisari)
 A murit regina Hong Kong-ului (2642 afisari)
 "Isi fenteaza Basescu adversarii?" (2385 afisari)
 19:30 - Basescu a parasit Piata Universitatii (1346 afisari)
 Vot zdrobitor pentru suspendarea presedintelui (533 afisari)
 Rusia are un plan nou pentru Transnistria (172 afisari)
 Contestatia ZIUA, respinsa de CNA (107 afisari)
 Wild Hogs (Gasca nebuna) (76 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02174 sec.