Ziua Logo
  Nr. 3908 de joi, 19 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Securitatea nationala, adoptata tacit
-- Pachetul de legi a fost trecut fara dezbatere prin grija aliantei liberalo-udemeriste
Adoptarea tacita a pachetului de legi privind securitatea nationala in Camera Deputatilor anuleaza toate dezbaterile aprinse care au macinat clasa politica si societatea civila mai bine de un an de zile...   (553 afisari)      2 comentarii
Senatul reinvie "draga" de ANI
-- Membrii Comisiei juridice din Senat au stabilit ieri, in urma unei propuneri formulate de pesedistul Doru Ioan Taracila, ca legea Agentiei Nationale de Integritate (ANI) sa fie luata in dezbaterea comisiei juridice si a celei privind drepturile omului, pentru adopatarea unui raport comun.
Senatorul Doru Ioan Taracila si-a argumentat solicitarea prin faptul ca are mandat din partea conducerii partidului sau de a solicita dezbaterea si adoptarea in cat mai scurt timp a legii ANI. Presedintele...   (200 afisari)      1 comentariu
Dilema Sever Voinescu-Cotoi
-- Comisiile parlamentare de politica externa au respins ieri candidatura lui Sever Voinescu-Cotoi (editorialist la "Dilema" si "Cotidianul") pentru postul de ambasador in SUA, pe motiv ca este prea atasat de Traian Basescu. Voinescu nu a parut foarte afectat de decizie, aratand ca, oricum, avizul parlamentarilor este consultativ si ca nu poate influenta decizia presedintelui de a semna decretul de trimitere la post.
Comisiile de politica externa l-au respins si pe ambasadorul nominalizat pentru Slovacia, Lucian Leustean, caruia i s-a imputat gafa comisa anul trecut in Parlament, cand a declarat ca Romania se afla...   (797 afisari)
Stiri pe scurt
Sedinte de guvern cu presa
Comisia pentru administratie publica a Senatului a dat ieri aviz favorabil unei propuneri a parlamentarului PD Marius Marinescu (foto) privind accesul presei la sedintele de guvern. Potrivit unui comunicat difuzat de autorul initiativei, proiectul vizeaza modificarea Legii 90/2001 cu privire la organizarea si functionarea Guvernului astfel incat la sedintele acestuia sa fie permisa prezenta presei acreditate, cu exceptia situatiilor in care primul-ministru...   (243 afisari)
ZIUA si replica
-- Referitor la articolul publicat in editia din 18 aprilie 2007, "Pipaieli cu Elena Udrea", semnat de Mihnea Talau, as dori sa publicati, in aceeasi pagina si aceleasi conditii de tiparire, urmatoarele precizari:
Subiectul abordat de revista Cancan si preluat de ziarul ZIUA reprezinta o speculatie vulgara si fantezista cu privire la o presupusa relatie intre persoana mea si Alexandru Erbasu. "Povestea" este in...   (926 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu (4473 afisari)
 DEMERSUL PACEPA (3083 afisari)
 Apocalipsa dupa Basescu (2880 afisari)
 A murit regina Hong Kong-ului (2642 afisari)
 "Isi fenteaza Basescu adversarii?" (2385 afisari)
 19:30 - Basescu a parasit Piata Universitatii (1346 afisari)
 Vot zdrobitor pentru suspendarea presedintelui (533 afisari)
 Rusia are un plan nou pentru Transnistria (172 afisari)
 Contestatia ZIUA, respinsa de CNA (107 afisari)
 Wild Hogs (Gasca nebuna) (76 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02032 sec.