Ziua Logo
  Nr. 3908 de joi, 19 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Explodeaza deficitul
-- Deficitul de cont curent pe primele doua luni din 2007 s-a "umflat" de aproape 3 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut * Standard & Poor's avertizeaza ca ne paste supraincalzirea economica
Deficitul de cont curent a urcat de circa 2,7 ori in primele doua luni ale acestui an comparativ cu perioada similara din 2006, la 2,049 miliarde de euro, in principal ca urmare a dublarii soldului negativ...   (397 afisari)      2 comentarii
Salcia energetica
-- O plantatie de salcie energetica va fi infiintata, in premiera nationala, la Miercurea Ciuc, informeaza Rompres. Benko Sandor, intreprinzator local din Miercurea Ciuc, a inceput plantarea butasilor de salcie pe o suprafata de 12 ha, de la marginea municipiului.
Benko Sandor a adus butasii din Suedia, unde folosirea salciei energetice ca sursa alternativa de energie se face de 30 de ani. Salcia energetica are avantajul ca poate fi plantata pe terenuri fara utilitate...   (1715 afisari)
Fondurile facultative de pensii
-- Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat Aviva Asigurari de Viata ca administrator de fonduri de pensii facultative si prospectul schemei de pensii facultative a firmei, a anuntat autoritatea de reglementare.
De asemenea, consiliul CSSPP a avizat Banca Comerciala Romana (BCR) si KPMG Audit SRL ca depozitar, respectiv auditor financiar pentru fonduri de pensii facultative. La inceputul lunii aprilie, CSSPP a...   (186 afisari)
8% din Petrom vandute direct salariatilor
-- Angajatii Petrom din august 2003 pana in prezent vor putea cumpara actiuni din pachetul de maximum 8% destinat salariatilor la privatizare in mod direct, dreptul de proprietate nefiind transmisibil, se arata in proiectul de hotarare de Guvern elaborat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
"Vanzarea actiunilor va fi realizata in mod direct catre persoanele indreptatite sa achizitioneze actiuni emise de Petrom. (...) Dreptul persoanelor indreptatite de a achizitiona actiuni nu este transmisibil",...   (374 afisari)
Stiri pe scurt
Cartiere pentru Bucuresti
Grupul israelian Platinum a achizitionat recent doua loturi de teren in Capitala pe care doreste sa dezvolte un proiect de 2000 de apartamente pentru constructia carora va investi 200 milioane de euro. Potrivit oficialilor companiei, acesta este al doilea proiect derulat in Capitala, dupa ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers, unde Antrepriza Generala de Constructii Carpati va construi alte 300 de apartamente, dintre care 163 vor fi finalizate la...   (243 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu (4473 afisari)
 DEMERSUL PACEPA (3083 afisari)
 Apocalipsa dupa Basescu (2880 afisari)
 A murit regina Hong Kong-ului (2642 afisari)
 "Isi fenteaza Basescu adversarii?" (2385 afisari)
 19:30 - Basescu a parasit Piata Universitatii (1346 afisari)
 Vot zdrobitor pentru suspendarea presedintelui (533 afisari)
 Rusia are un plan nou pentru Transnistria (172 afisari)
 Contestatia ZIUA, respinsa de CNA (107 afisari)
 Wild Hogs (Gasca nebuna) (76 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01992 sec.