Ziua Logo
  Nr. 3907 de miercuri, 18 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Dictatorul Felix
-- Conservatorii care au opinii contrare celor sustinute de Voiculescu zboara din partid
Presedintele conservatorilor le-a reamintit liderilor partidului ca PC inseamna Voiculescu si ca oricine exprima nemultumiri sau puncte de vedere contrare pozitiei sale va fi dat afara din PC. La dorinta...   (728 afisari)      1 comentariu
Boc acuza santajul PNL
-- Liderul PD Emil Boc a recunoscut ieri, intr-un interviu acordat Rompres, ca liberalii au conditionat ramanerea democratilor la guvernare de renuntarea la ministrii Vasile Blaga, Monica Macovei si Radu Berceanu.
Potrivit lui Boc, liberalii, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu, au mai cerut si o "sustinere neconditionata a propunerii PNL de retragere a trupelor din Irak". "Adica ne-au pus conditii care, din start,...   (548 afisari)      1 comentariu
Directorii de spitale, inapoi la catedra
Camera Deputatilor a eliminat ieri incompatibilitatea dintre functia de manager de spital si cea de cadru didactic, aproband o modificare in acest sens a Legii 190/2006 privind reforma in Sanatate.
Camera a aprobat cu 173 de voturi "pentru", 41 "impotriva" si opt abtineri, o Ordonanta de Urgenta pentru...   (311 afisari)
PIN e impotriva actualului Tratat Constitutional
Liderii PIN au semnat ieri cu reprezentanti ai grupului independent din Parlamentul European o Declaratie comuna de sustinere a unei campanii impotriva Tratatului Constitutional European in forma sa actuala.
Declaratia a fost semnata de Cozmin Gusa si Lavinia Sandru din partea PIN si de europarlamentarii...   (345 afisari)
Stiri pe scurt
Protest PNTCD
Aproximativ o suta de reprezentanti ai PNTCD, veniti din mai multe zone ale tarii, au protestat, ieri, pe treptele Palatului de Justitie deoarece considera ca instantele tergiverseaza un proces civil, intentat in 2005, privind schimbarea statutului partidului. Reprezentantii PNTCD, imbracati cu veste reflectorizante cu insemnele partidului, au purtat banere si steaguri si au impartit fluturasi cu lozinci ca "Avem statut, avem congres, nu ne tineti in proces", "Din...   (286 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pipaieli cu Elena Udrea (14630 afisari)
 Portret de presedinte (4332 afisari)
 De ce nu poate fi suspendat Traian Basescu (3560 afisari)
 Demisie in cinci minute (3386 afisari)
 Richard Gere, urat de toata India (3365 afisari)
 SRI, acuzat de politie politica la comanda lui Basescu (380 afisari)
 Parlamentarii nu-l vor pe Sever Voinescu ambasador (105 afisari)
 Ziua cea mare (99 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01276 sec.