Ziua Logo
  Nr. 3905 de luni, 16 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Adriean Videanu il transfera pe Toader de la MAI la termoficarea Capitalei * Numirea va avea loc imediat dupa ce municipalitatea va prelua CET-urile de la ELCEN * Practic, fostul secretar de stat va guverna incalzirea Bucurestilor
PD se regrupeaza la Primarie
-- Adriean Videanu il va aduce in fruntea RADET pe fostul secretar de stat din MAI, Mircea Toader. Edilul Capitalei ne-a declarat, ieri, ca aceasta numire pe post nu reprezinta o schimbare in conducerea regiei, intrucat Virgil Ramba a detinut pana acum functia de director interimar. "Din capatul locului as vrea sa va spun ca nu se pune problema schimbarii nimanui. Conform angajamentelor pe care le are cu Guvernul, municipalitatea va prelua in administrare, de la ELCEN, centralele termice din jurul Bucurestiului. Astfel, se va constitui intr-o noua entitate economica, ce va cuprinde CET-urile si RADET, iar intreaga activitate de termie a Capitalei va fi condusa de un om care are experienta in domeniu, si acest lucru a facut aproape doi ani Mircea Toader la Ministerul Administratiei si Internelor, si eu am incredere in el, ca manager. Sigur, aceasta decizie o voi supune aprobarii Consiliului General, pentru ca vreau sa fac acest lucru impreuna cu colegii mei din CGMB".
Apusul unui prelung interimat
RADET este in subordinea Primariei Capitalei, iar conducerea sa a ramas intr-un prelungit interimat, din anul 2002, odata cu arestarea fostului director general Gheorghe...   (292 afisari)
     2 comentarii
Ecluza intre Floreasca si Herastrau
Bucurestenii vor putea sa treaca cu vaporasul de pe lacul Herastrau pe Floreasca, din iunie, cand se vor incheia lucrarile la ecluza, a anuntat, ieri, primarul general Adriean Videanu, in timpul unei vizite de lucru prin parcurile bucurestene. Investitia se cifreaza la 3,3 milioane de lei, la care se...   (303 afisari)
S-au majorat bursele doctoranzilor
-- Numarul burselor de cercetare acordate tinerilor doctoranzi a fost triplat, iar cuantumul acestora s-a majorat substantial.
Printr-o hotarare a Guvernului, din bugetul Ministerului Educatiei vor fi acordate anual, prin competitie, 300 de burse noi de cercetare pentru tinerii doctoranzi care urmeaza doctoratul in forma de invatamant...   (557 afisari)      1 comentariu
Simularea tezei unice
-- Elevii din clasa a VII-a vor afla, miercuri, cum vor primi varianta de subiect la prima dintre tezele cu subiect unic ce vor fi sustinute de ei, in premiera, pe parcursul lunii mai.
Concret, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului va simula, in data de 18 aprilie, transmiterea electronica a cerintelor pentru teza de la matematica, in 30% dintre scolile unde invata elevi de...   (223 afisari)      1 comentariu
Testare gratuita
-- Fundatia OZONE impreuna cu Asociatia Samusocial din Romania demareaza un program pentru testarea gratuita a nivelului glicemiei si colesterolului la persoanele adulte fara adapost din Bucuresti.
Programul se desfasoara in perioada 15 aprilie - 15 iunie, iar numarul estimat de persoane care vor beneficia de aceste servicii se ridica la 500. Testarea gratuita a glicemiei si a colesterolului va fi realizata de catre medicii si asistentii Samusocial. "Fundatia Ozone incearca sa vina...   (100 afisari)
Stiri pe scurt
Curs practic de ecologie
Nastrusnicele personaje ale radioului "Radio Itsy Bitsy" - Itsy si Bitsy - au dat sambata "verde pentru viata" si peste 1200 persoane (copii, parinti si bunici) au venit sa planteze copaci in Parcul Titan. Evenimentul care a marcar sfarsitul campaniei sociale "Verde pentru viata", initiata de Regia Nationala a Padurilor Romsilva si Itsy Bitsy, a reunit copiii castigatori ai campaniei, personajele postului, vedete din lumea showbiz-ului etc. Campania "Verde...   (153 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cvadrupla greseala (4634 afisari)
 Judecatorii groazei (2773 afisari)
 Iran versus Marea Britanie: cine a clipit? (2061 afisari)
 Auto-canonizarea (2054 afisari)
 In sahul politic, Basescu e... "Regina" (2048 afisari)
 Demersul privind suspendarea presedintelui, pe ultima suta de metri (241 afisari)
 Carnagiu la Virginia Tech (220 afisari)
 Becali spune ca a primit raspuns de la Dumnezeu (116 afisari)
 Reprezentantul Vaticanului a participat totusi la comemorarea Holocaustului (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01399 sec.