Ziua Logo
  Nr. 3901 de miercuri, 11 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Operatiunea ITARO
-- Sute de infractori romani si un mafiot din Sacra Corona Unita au fost prinsi de politistii romani si italieni, in urma celei mai mari actiuni comune din 2007 * La operatiune au participat mai multi ofiteri acoperiti
Politistii romani si cei italieni au colaborat in cadrul operatiunii ITARO 2. Proiectul, desfasurat de la jumatatea lunii februarie pana in 5 aprilie, in orasele Bologna, Padova, Torino, Verona si Perugia,...   (713 afisari)
Melescanu a preluat conducerea Ministerului Apararii
-- Militarii romani care se afla in teatrele de operatii isi vor continua misiunile, conform calendarelor stabilite cu aliatii.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a reafirmat ieri, cu ocazia instalarii noului ministru al Apararii, Teodor Melescanu, ca se impune stabilirea unui calendar al retragerii soldatilor romani din Irak,...   (325 afisari)      3 comentarii
Inca trei bratari dacice vor fi recuperate
Potrivit ministrului Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, autoritatile romane vor recupera inca trei bratari dacice din cele 15 de astfel de obiecte care au fost furate din situl arheologic Sarmizegetusa din Muntii Orastiei. Una se afla in SUA, iar doua in Belgia, a precizat Iorgulescu.
Cele trei...   (383 afisari)
     3 comentarii
Stiri pe scurt
Peste 7600 de romani inchisi in intreaga lume
Peste 7600 de romani sunt arestati preventiv sau condamnati definitiv la inchisoare in intreaga lume, potrivit unor date centralizate de MAE in urma cu peste o luna si comunicate unui parlamentar care a interpelat ministrul pe aceasta tema. Datele prezentate de MAE la solicitarea lui Ilie Merce nu-i includ decat pe acei romani care au fost de acord ca autoritatile consulare romane din tarile in care au fost arestati sau condamnati sa...   (274 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sa fie chemati doctorii! (6191 afisari)
 Rival pentru Logan (5442 afisari)
 Furt comunisto-platformist (4090 afisari)
 Cum va fi lumea peste 30 de ani (3095 afisari)
  Foc de tabara cu dosare la PD (3036 afisari)
 Incurcate sunt caile suspendarii presedintelui (193 afisari)
 Viktor Iuscenko propune un plan de compromis in criza din Ucraina (129 afisari)
 "Tweety" cel violent, cu subsemnatul la Politie (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01039 sec.