Ziua Logo
  Nr. 3892 de joi, 29 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Curent si gradinite la toata lumea!
-- Pe picior de restructurare, Guvernul Tariceanu promite incheierea electrificarii pana in 2010 si 200 de milioane de euro pentru constructia si reabilitarea de scoli si gradinite
Electrica va racorda la reteaua de energie electrica, pana la sfarsitul anului 2009, aproximativ 67.700 de gospodarii, reprezentand toate locuintele neelectrificate in prezent, program care presupune o...   (290 afisari)      1 comentariu
Evacuari cu scandal in Bucuresti
-- Locatarii caminului de nefamilisti din incinta Liceului "Petru Poni" din Capitala, care au protestat, luni seara, fata de decizia primariei de a-i evacua din locuintele pe care le ocupa ilegal, vor putea ramane acolo doar pana la 1 iunie.
Cristian Hrituc, consilierul primarului Sectorului 6, ne-a declarat, ieri, ca Ministerul Educatiei si Cercetarii va construi acolo un campus pentru liceeni, astfel incat locatia trebuie eliberata. "Primaria...   (212 afisari)
Doar 10% dintre medicii de familie si-au cumparat cabinetele
-- Majoritatea cabinetelor de medicina de familie ale caror spatii sunt detinute de catre consiliile locale nu au fost vandute catre medicii de familie, desi exista o lege in vigoare ce reglementeaza acest lucru.
Potrivit presedintelui Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti, dr. Rodica Tanasescu, in Sectorul 2 s-au vandut doar trei spatii catre medici. Aceasta a adaugat, potrivit NewsIn, ca doar autoritatile...   (264 afisari)      1 comentariu
"Reabilitam strazi in paralel cu amenajarea parcarilor"
-- Cristian Lemnaru, directorul general al ADP - Sector 2, explica, intr-un interviu acordat ZIUA, ca reabilitarea strazilor se face in paralel cu amenajarea noilor parcari de resedinta in aceasta zona a Capitalei.
Cum decurge reabilitarea strazilor?
Avem trei categorii de lucrari in structura rutiera: Programul de reabilitare a 310 strazi, Programul local de reparatii a 80 de artere si Programul de refacere a 60.000...   (527 afisari)
Stiri pe scurt
Apa Nova contra CGMB
Cele patru proiecte de hotarare care vor fi discutate, in sedinta de sambata, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), privind sanctionarea Apa Nova cu 6,1 milioane de euro, reprezinta doar o solicitare de plata adresata companiei, ca urmare a propunerilor ARBAC, a comunicat, ieri, compania Apa Nova. "Este important de mentionat ca, potrivit aceleiasi proceduri contractuale, CGMB va putea accesa Garantia de Buna Executie numai dupa ce Comisia...   (198 afisari)
"George Enescu" mai bogat
Bugetul editiei 2007 a Festivalului International "George Enescu" a fost suplimentat cu 22 milioane lei, prin diminuarea sumelor alocate din credite externe pe anul 2007 la Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), a anuntat, ieri, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu. Suma se adauga celor...   (98 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 O scrisoare pierduta (5729 afisari)
 Mostenitoarea lui Versace se zbate intre viata si moarte (5298 afisari)
 Cel mai inalt ginere din lume (4231 afisari)
 Nervii la incercare (2966 afisari)
 Taxa verde la vedere (2299 afisari)
 Basescu: "Consideram ca, in linii mari, ne-am indeplinit misiunea la Basra" (158 afisari)
 Orban: Restructurarea Guvernului, amanata cu o saptamana (142 afisari)
 Calota arctica se topeste "surprinzator" de repede (131 afisari)
 Labirintul lui Pan (El laberinto del fauno) (80 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01397 sec.