Ziua Logo
  Nr. 3891 de miercuri, 28 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Povestea de groaza a lui Stephen King Jr.
-- De zece ani, Joe Hill face parte din grupul scriitorilor care se straduieste sa scoata o carte pe piata, refuzat de zeci de ori de diverse edituri, si care scoate carte dupa carte, urmate de refuzuri peste refuzuri. Acum, Joe Hill are se pare in maini un bestseller - un thriller horror, "Heart Shaped Box" - precum si un secret care este "un adevarat as in maneca": el este de fapt fiul faimosului Stephen King, maestrul american al romanelor horror.
Daca nu ar fi fost succesul neasteptat al noului roman - ale carui drepturi de ecranizare au fost vandute cu sase luni inainte ca volumul sa apara pe piata - identitatea lui Joe Hill ar fi ramas un secret....   (959 afisari)      1 comentariu
De astazi se vand bilete pentru concertul Rolling Stones
Clientii Vodafone vor putea cumpara, incepand de astazi, bilete pentru concertul pe care formatia Rolling Stones il va sustine pe 17 iulie, la Bucuresti, acestia avand prioritate deoarece compania de telefonie mobila este sponsor principal al evenimentului. Potrivit organizatorilor, pentru concertul...   (353 afisari)      1 comentariu
meteo
Un pic mai frig
La Bucuresti
Cerul va fi temporar noros ziua si variabil noaptea. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
In tara
Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si variabil noaptea. In zona de munte vor fi precipitatii mixte, izolate. Vantul va sufla moderat in sudul si vestul tarii, cu unele intensificari in Banat, Oltenia si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade,...   (65 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 DEMERSUL PACEPA (9478 afisari)
 Comisia Europeana face praf taxa de prima inmatriculare (4443 afisari)
 Viitorul Partid Democrat (4367 afisari)
 Noul Guvern (4212 afisari)
 Amor ghebos (1837 afisari)
 Alianta DA mai supravietuieste o zi (235 afisari)
 Penalizare din salariu pentru fuga lui Hayssam (151 afisari)
 CSAT cu scantei (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01104 sec.