Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
"300" vs 70 de milioane de iranieni
O batalie straveche. Un regizor aproape necunoscut. Un film nerecomandat minorilor (R rated). Si nici un superstar. Cu toate aceste ingrediente atipice pentru o pelicula marca Hollywood, "300" ajunge pe locul 1 in box-office si incinge, pana la isterie, spiritele in Iran.
Catalogat de criticii pro...   (2394 afisari)
     15 comentarii
Pax Thien, noul membru al familiei Angelinei Jolie
Pax Thien Jolie, ultimul copil adoptat al Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, a foat foarte timid atunci cand viitoarea sa mama a venit sa-l ia de la orfelinat. Micutul Pax Thien, de doar trei ani, a fost luat dintr-un orfelinat vietnamez, locul unde si-a petrecut cea mai mare parte din viata sa.
Jolie...   (671 afisari)
O noua specie de feline
Acest "leopard" se hraneste cu maimute, caprioare si porci salbatici si a fost descoperit in adancurile padurilor din Borneo.
Multa vreme s-a crezut ca este vorba despre leoparzii cu pete care traiesc in partea de sud-est a Asiei, insa dupa ce s-au efectuat o serie de analize genetice s-a descoperit...   (944 afisari)
Mitul lui Ramses a fost distrus
Cercetatorii au confirmat faptul ca cele patru vase canope in care se presupunea de peste un secol ca s-ar afla maruntaiele faraonului Ramses al II-lea nu contin decat produse cosmetice, potrivit unui studiu publicat in revista New Scientist. Analizele cromatografice si spectometrice la care au fost...   (805 afisari)
METEO
-- Vreme in incalzire
Bucuresti
Vremea va fi in general frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 14 grade, iar cea minima de 1-3 grade.
In tara
Vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil ziua, cu unele innorari noaptea in nordul, centrul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 10 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade.   (73 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02072 sec.