Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Crestem odata cu inflatia
-- Rata medie a inflatiei in Romania este "pe podiumul" celor mai mari din UE * Pe locul intai suntem la cresterea costurilor cu forta de munca
Rata medie a inflatiei din Romania pentru februarie 2006-februarie 2007 fata de precedentele 12 luni, situata la 5,8%, este una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana (UE), ocupand locul trei,...   (476 afisari)
Videanu ne inglodeaza la bordura
Municipalitatea a inceput demersurile pentru contractarea unui imprumut de 300 milioane de euro de pe piata internationala de capital, estimand ca jumatatea de miliard de euro - din eurobonduri - se va cheltui pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat, joi, primarul general Adriean Videanu. "Legat de emisiunea...   (361 afisari)
Campanie publica anti-taxa auto
Taxa de prima inmatriculare este o taxa pe viciul celor saraci, care nu isi permit masini noi si care trebuie sa suporte si aceasta cheltuiala, considera reprezentantii a doua ONG-uri din Constanta, care au demarat o campanie publica, cu scopul de a determina Guvernul sa renunte la taxa auto.
Solidaritatea...   (597 afisari)
     3 comentarii
Marci noi la Baneasa Shopping City
Complexul Baneasa Shopping City, care va fi deschis in aceasta toamna, va include si magazinele unor firme internationale aflate in premiera in Romania, precum Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho. Peek&Cloppenburg, una dintre marcile cele mai importante din Germania,...   (415 afisari)
Falimentele, pe val
-- Numarul falimentelor companiilor romanesti a crescut anul trecut cu 45% fata de 2005, la 10.431 firme, cel mai riscant sector de activitate fiind comertul, cu o pondere de 37% din total, potrivit unui studiu al Coface Romania.
Numarul companiilor romanesti aflate in procedura de faliment deschisa, excluzand firmele aflate in reorganizare judiciara sau pentru care s-a inchis procedura de faliment, la sfarsitul anului trecut,...   (269 afisari)
Stiri pe scurt
Start Bucuresti-Brasov
Circulatia pe toate tronsoanele de autostrada ce vor fi construite in Romania va fi taxata cu aproximativ cinci euro pe 100 de kilometri, a precizat, din nou, ieri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, prezent la inceperea lucrarilor de constructie la Autostrada Bucuresti-Brasov. Ministrul a explicat ca in Romania va fi implementat un sistem de taxare, care va permite taxarea fara oprirea conducatorilor auto. Lucrarile la cel de-al doilea tronson al autostrazii...   (268 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02157 sec.