Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Se fura pamanturile mortilor
-- Un judecator de la Judecatoria Sighetul Marmatiei a citat in instanta 35 de persoane decedate intre anii 1956 si 1967 * Intrucat nu s-au prezentat, pamanturile acestora au ajuns la un prieten de-al magistratului
ZIUA dezvaluie in editia de azi un cutremurator fapt de coruptie judiciara. Nu mai putin de 35 de persoane decedate intre anii 1956 si 1967 au fost expropriate de pamanturile lor de pe Vadu Izei, in noiembrie...   (907 afisari)
ZIUA si replica
-- In urma publicarii de catre ZIUA a articolului "Escrocherii la ASIROM" am primit din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare un drept la replica. Prezentam in continuare, integral, textul respectiv.
"In cadrul articolului intitulat <<Escrocherii la Asirom>>, publicat in editia din 15.03.07 a ziarului dumneavoastra, sub semnatura lui Dan Coste, sunt redate acuzatii deosebit de grave la adresa mea si...   (388 afisari)
Dupa un comunicat al IGPR care sustinea ca ofiterul Ionut Bratu nu prezenta urme de lovituri, medicii confirma o lovitura la falca * Conducerea MAI anunta ca asteapta rezultatul primelor cercetari
Pasivitatea Internelor
-- In orice stat in care institutiile cheie ar functiona normal, cazul agresiunii inspectorului principal de politie Ionut Bratu - prezentat ieri de ZIUA - ar fi generat o reactie imediata si ferma la varful Ministerului Administratiei si Internelor. Cu greu, la sfarsitul zilei trecute, Internele au trimis un comunicat in care au anuntat ca s-au sesizat in acest caz si asteapta rezultatul primelor cercetari. Din pacate, ancheta asteptata de conducerea MAI nu se deruleaza de catre cine trebuie si ar trebui preluata de alt compartiment.
Dirijarea catre Spitalul 9
Ofiterul Ionut Bratu, din cadrul Directiei de Cercetari Penale a Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), a fost gasit in data de 5 martie 2007, la marginea unei paduri...   (1257 afisari)
     10 comentarii
Stolojan si Seres, la discutii privind Alro
-- Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) Nicolae Opris a declarat ieri ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
"Am fost invitat la discutii pentru a clarifica mecanismele de functionare a pietei de energie si rolul intermediarilor de piata si am fost intrebat si cum Alro a incheiat contractul cu Energy Holding",...   (420 afisari)
Procesul lui Nastase ar putea fi suspendat
-- Procesul de coruptie in care fostul premier Adrian Nastase este inculpat, alaturi de sotia sa, s-ar putea suspenda, ca urmare a unor exceptii de neconstitutionalitate ale unor texte de lege, invocate de avocati, Inalta Curte de Casatie si Justitie urmand sa se pronunte in acest sens in 22 martie.
Avocatii au aratat la termenul de ieri, instantei, ca nu a existat un aviz special pentru cercetarea fostului premier, aviz care este prevazut de legea privind responsabilitatea ministeriala. Potrivit...   (465 afisari)
Stiri pe scurt
Schimbari in serviciul secret al Armatei
Asa cum ziarul ZIUA a anticipat, generalul Constantin Croitoru a fost numit seful Statului Major al Fortelor Aeriene. Prin ordin al ministrului Apararii, generalul-locotenent Constantin Croitoru a fost eliberat, ieri, din functia de director general al Directiei Generale de Informatii a Apararii si a fost numit in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene.
De asemenea, generalul-maior Francisc Radici a fost imputernicit sa asigure...   (258 afisari)
Ionel Mantog, noul baron din Gorj
-- Liderii Partidului Democrat, filiala Gorj, controleaza cele mai importante societati comerciale de stat din judet
Partidul Democrat a adoptat cu succes modelul PSD. Liderii locali ai PD s-au infiltrat in mai toate societatile de stat pe care au ajuns sa le controleze si sa le foloseasca de multe ori in interes propriu....   (892 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02406 sec.