Ziua Logo
  Nr. 3880 de joi, 15 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Operatiunea garajul, in avant
-- Primarii de sector promit mai multe locuri de parcare pe spatiile ocupate de garajele situate in spatele blocurilor
Odata cu inceperea asfaltarilor in Bucuresti, operatiunea de desfiintare a garajelor a luat amploare, dupa ce edilii de sector s-au convins ca este solutia la indemana pentru asigurarea locurilor de parcare.
Un...   (706 afisari)
     1 comentariu
Primaria Sectorului 1 in consolidare
-- La sfarsitul acestei luni, sediul principal in care isi desfasoara activitatea Primaria Sectorului 1, din Bd. Banu Manta, intra in consolidare, urmand ca in august sa inceapa lucrari similare si la sediul cel vechi, din Piata Amzei.
Ambele cladiri au probleme de structura in cazul unui cutremur major, dar consolidarea va dura ceva mai mult timp la sediul principal, unde se va face si o restaurare a pieselor de valoare din cladire,...   (165 afisari)      1 comentariu
FEN a dat Guvernul in judecata
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a dat in judecata Guvernul pentru nerespectarea Legii 315/2006 privind stimularea achizitionarii de carti sau programe educationale pe suport electronic, necesare imbunatatirii calitatii activitatii didactice in invatamantul preuniversitar.
Un comunicat de presa...   (122 afisari)
Bancpost da pensiile doar pe card
-- Pensionarii care isi primesc drepturile banesti in conturi curente deschise inainte de 1 februarie 2007 la SC Bancpost SA vor mai primi pensiile in conturile curente pana in aprilie (inclusiv).
Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale a anuntat ca prin noua conventie incheiata intre cele doua institutii, SC Bancpost SA a oferit - ca produs unic destinat pensionarilor -...   (644 afisari)
Stiri pe scurt
Probusire neautorizata
Prabusirea macaralei turn de pe santierul Bibliotecii Nationale, la inceputul lunii martie, a fost determinata de o decizie neautorizata pentru dezafectarea utilajului, dispusa de catre SC Core Mataliat Exim SRL, a stabilit Comisia de analiza instituita de Inspectoratul de Stat in Constructii. Conform Ordonantei 111/2002, aprobata cu modificari prin Legea 31/2003, macaralele turn abandonate sunt macarale fara proprietari si utilizatori care pot fi identificati....   (233 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politist batut pana la nebunie (6662 afisari)
 Senatul SUA a anulat vizele pentru romani (3861 afisari)
 Baie de sange (3848 afisari)
 S-a spart gasca! (3574 afisari)
 Divortul secret al lui Abramovici (3003 afisari)
 Pazea, coloana, neamule! (1437 afisari)
 Chisinaul refuza deschiderea consulatelor romanesti (140 afisari)
 The Queen (Regina) (97 afisari)
 50 de ani de la moartea lui Brancusi (84 afisari)
 Demonstratie la Budapesta impotriva premierului Ferenc Gyurcsany (64 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01950 sec.