Ziua Logo
  Nr. 3880 de joi, 15 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Vladescu nu cunoaste interventia lui Basescu
Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu (PNL) a sustinut ieri, in comisia care ancheteaza faptele sefului statului, ca presedintele Traian Basescu nu a intervenit niciodata in treburile interne ale ministerului pe care il conduce. Liberalul a facut aceasta declaratie in conditiile in care Traian Basescu...   (986 afisari)
Acces la informatii fara certificat ORNISS
-- Seful statului, premierul, ministrii si parlamentarii vor putea accesa informatii clasificate fara a detine certificat ORNISS, acest drept fiind garantat in momentul validarii in functie, au stabilit ieri deputatii din Comisiile juridica si de aparare.
Ei au aprobat in unanimitate proiectul de lege privind accesul la informatiile clasificate, initiat de democratul Costica Canacheu, potrivit caruia categoriile de persoane mentionate nu vor mai trece prin...   (225 afisari)
Laptop-uri "jucarie"
Deputatii din Comisia de invatamant, mai putin liberalii, ii solicita premierului Tariceanu sa precizeze sursa de finantare pentru punerea in aplicare a proiectului "un laptop pentru fiecare copil si cadru didactic", apreciind ca investitia nu merita facuta din bani publici.
Presedintele Comisiei,...   (395 afisari)
     1 comentariu
Motiune anti-Hardau
-- Senatorii PSD si PRM au depus ieri in plenul Senatului motiunea simpla cu titlul "Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti".
Textul a fost semnat de 69 de parlamentari pesedisti si peremisti. Initiativa protestatarilor a fost anuntata in plen de senatorul PSD Angel Talvar. Initiatorii motiunii au cerut sa se dispuna initierea...   (302 afisari)
Stiri pe scurt
Cosea se alatura extremistilor
Senatorul Mircea Cosea si-a dat demisia din PNL si vrea sa se alature grupului de extrema dreapta din Parlamentul European. In acelasi timp, Cosea, care a primit la sfarsitul lunii ianuarie verdict de colaborare cu Securitatea, spune ca nu are de gand sa se inscrie intr-un partid autohton, pentru ca este dezamagit de toate. "Ce se intampla acum in tara, ceea ce fac partidele parlamentare cu aceste scandaluri nesfarsite, aduc un mare prejudiciu tarii,...   (303 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politist batut pana la nebunie (6662 afisari)
 Senatul SUA a anulat vizele pentru romani (3861 afisari)
 Baie de sange (3848 afisari)
 S-a spart gasca! (3574 afisari)
 Divortul secret al lui Abramovici (3003 afisari)
 Pazea, coloana, neamule! (1437 afisari)
 Chisinaul refuza deschiderea consulatelor romanesti (140 afisari)
 The Queen (Regina) (97 afisari)
 50 de ani de la moartea lui Brancusi (84 afisari)
 Demonstratie la Budapesta impotriva premierului Ferenc Gyurcsany (64 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01170 sec.