Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Felix ii scrie lui Basescu
-- Directorul Alro a fost audiat de Comisia de anchetare a sefului statului
Seful Comisiei parlamentare de ancheta a sefului statului, conservatorul Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Basescu in care ii va solicita sa trimita comisiei documentele...   (780 afisari)      2 comentarii
Motiunea anti-Hardau amanata
-- Conducerea PSD a vrut sa depuna ieri la Senat o motiune simpla pe tema Educatiei, insa dupa-amiaza s-au razgandit si au decis sa amane acest proces.
Initial, liderul PSD Mircea Geoana a anuntat, dupa sedinta BPN, ca motiunea urma sa fie transmisa ieri la Senat. Ulterior, dupa sedinta grupului senatorial al PSD, s-a hotarat sa se amane depunerea documentului...   (170 afisari)
Casa Regala, preocupata de viitorul Romaniei
-- "Romania - O viziune pe 30 de ani" este titlul volumului lansat ieri de Casa Regala. Principesa Margareta si Principele Radu, semnatarii documentului, au prezentat intr-o conferinta de presa, principalele linii de actiune, pe care Casa Regala isi propune sa se concentreze in urmatorii 30 de ani, pentru a contribui la dezvoltarea Romaniei.
Strategia se bazeaza pe patru principii, care sunt prezentate si pe coperta materialului: spirit de raspundere, loialitate, generozitate si puterea exemplului. Textul prezinta si directiile de actiune,...   (797 afisari)      8 comentarii
Basescu cere reexaminarea Ordonantei Duty-free
-- Seful statului a trimis ieri Parlamentului cererea de reexaminare a Legii pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 48/2006 privind comercializarea marfurilor in regim duty-free si duty-paid.
Presedintele atrage atentia ca prin respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului se va ajunge la mentinerea comercializarii marfurilor in regim duty-free si duty-paid in frontierele terestre ale Romaniei,...   (522 afisari)
Stiri pe scurt
Ambasadori rechemati
Ambasadorii Romaniei de la Paris, Bratislava, Haga si cel acreditat pe langa OINM din Viena au fost rechemati ieri in tara, prin decrete prezidentiale semnate de presedintele Traian Basescu, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost
rechemati Sabin Pop - ambasador al Romaniei la Paris, Liviu Aurelian Bota - sef al Misiunii permanente a Romaniei pe langa Organizatiile Internationale si Negocierile Multilaterale de la Viena, Valerica Epure - ambasador...   (406 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01241 sec.