Ziua Logo
  Nr. 3875 de vineri, 9 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Planurile democratilor date peste cap
Udrea si Dobre presati sa dea socoteala
Senatorii si deputatii din Comisia parlamentara de ancheta a presedintelui Basescu vor sa puna capat boicotului demarat de democrati asupra forului, invocand obligativitatea audierii la Comisie, prevazuta de Regulamentul Camerei Deputatilor. Fosta consiliera a Cotrocenilor, Elena Udrea (foto stanga),...   (1449 afisari)      1 comentariu
Tariceanu vrea amanarea euroalegerilor
Europarlamentarul Graham Watson sustine ca premierul Calin PopescuTariceanu i-a informat ieri pe liberalii europeni ca ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor PE pentru toamna, din cauza unei "situatii interne deosebite".
"Inteleg ca primul-ministru a spus ca analizeaza posibilitatea amanarii...   (453 afisari)
     4 comentarii
Pedistii l-au ratat pe premier
Europarlamentarii democrati au ratat ieri intalnirea oficiala cu premierul Calin Popescu Tariceanu de la Bruxelles. Desi europarlamentarul PNL Adrian Cioroianu i-a suspectat pe democrati ca au lipsit intentionat de la intalnire - dat fiind faptul ca nici liberalii n-au fost la intalnirea cu Basescu de...   (366 afisari)      2 comentarii
Cinci teme pe agenda summitului UE
Presedintele Traian Basescu este prezent la Consiliul European de primavara de la Bruxelles, alaturi de premierul Calin Popescu Tariceanu, aceasta fiind prima reuniune de acest tip la care Romania participa ca stat membru al Uniunii Europene. Basescu a aratat ieri, inaintea plecarii, ca tematica discutiilor...   (332 afisari)
Stiri pe scurt
Buget majorat pentru CNSAS
CNSAS va primi o suplimentare bugetara in valoare de 2,5 milioane lei pentru finantarea lucrarilor de amenajare a arhivei. Potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de acum doua zile a Guvernului, fondurile alocate vor fi utilizate pentru realizarea mai multor lucrari, printre care instalarea sistemului de alarma in caz de incendiu si dotarea arhivei cu rafturi corespunzatoare pentru depozitarea dosarelor. De asemenea, CNSAS va folosi o parte din banii...   (262 afisari)
     2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Directiva Lenin: pastrati tezaurul Romaniei! (5893 afisari)
 Fiica lui Johnny Depp este grav bolnava (3589 afisari)
 Vagoanele lui Basescu (3401 afisari)
 Casa din lemn cu 15 etaje (2789 afisari)
 Ciudateniile din Bogdanita (2579 afisari)
 Bani pentru partid, varianta PNL (Gorj) (164 afisari)
 Elizabeth Hurley, mireasa de doua ori intr-o saptamana (108 afisari)
 Vioara Stradivarius s-a intors in patrimoniul Ministerul Culturii (78 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01221 sec.