Ziua Logo
  Nr. 3875 de vineri, 9 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
IDC: Cheltuielile pe IT in Romania s-au ridicat la 1,1 miliarde de euro in 2006
-- Romanii au cheltuit in anul trecut 1,1 milliarde de dolari pentru achizitii de echipamente de calcul, aplicatii software si servicii IT, cifra care ne plaseaza spre sfarsitul unui clasament european, a declarat pentru NewsIn Calin Mirea, analist IDC Romania.
In Europa de Vest domina cheltuielile pentru servicii, in timp ce Romania inca se mai afla in faza in care cea mai mare partea a banilor cheltuiti in IT sunt alocati achizitiilor de echipamente, a completat...   (97 afisari)
Compania The New York Times isi bazeaza evolutia pe veniturile online
-- Veniturile companiei "New York Times" vor scadea in viitor, dar directorul executiv al grupului estimeaza, pentru 2007, o crestere cu 30% a veniturilor online, crestere pe care o atribuie, in principal, evolutiei acestui domeniu si nu noilor achizitii, anunta Mediapost.com.
"Ne asteptam ca veniturile din media digitale sa creasca pana la 350 de milioane de dolari", a declarat directorul executiv al companiei The New York Times, Janet Robinson, in cadrul unei conferinte despre...   (54 afisari)
Axel Springer se va axa in 2007 pe investitiile in servicii multimedia
-- Axel Springer AG, cel mai mare editor de ziare din Germania, prezent in Romania prin titluri ca "Elle" si "Avantaje", vrea sa investeasca masiv in 2007 in servicii pe internet, a declarat proprietarul companiei Mathias Dopfner, citat de AFP.
Editorul german a modificat deja site-ul publicatiei "Die Welt" si l-a transformat intr-un portal multimedia. De asemenea, a semnat, de curand, un acord cu grupul de distributie Karstadtquelle, cel mai...   (51 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Directiva Lenin: pastrati tezaurul Romaniei! (5893 afisari)
 Fiica lui Johnny Depp este grav bolnava (3589 afisari)
 Vagoanele lui Basescu (3401 afisari)
 Casa din lemn cu 15 etaje (2789 afisari)
 Ciudateniile din Bogdanita (2579 afisari)
 Bani pentru partid, varianta PNL (Gorj) (164 afisari)
 Elizabeth Hurley, mireasa de doua ori intr-o saptamana (108 afisari)
 Vioara Stradivarius s-a intors in patrimoniul Ministerul Culturii (78 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01027 sec.