Ziua Logo
  Nr. 3874 de joi, 8 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Afacerea mielul cu cercei
-- Licitatia pentru achizitia de crotalii pentru oi si capre a fost amanata, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) constatand ca nu prea ar mai fi oportuna. Marea problema este ca, in lipsa acestor crotalii (n.r. - "cercei" de identificare a animalelor), oile nu pot circula in afara fermei si, mai ales, nu pot fi exportate. In aceste conditii, impactul economic este foarte puternic, pentru ca crescatorii de ovine ar rata perioada Sarbatorilor pascale, cea mai importanta perioada din an pentru exportul de miei.
Licitatie cu dedicatie
Legislatia nationala, care corespunde normelor comunitare in domeniu, a impus ca, de la jumatatea anului trecut, toate oile sa fie identificate si inregistrate, identificarea fiind...   (470 afisari)
Noi tranzactii la OPCOM
-- Bursa de energie va lansa la 15 martie o noua platforma de tranzactionare .
Operatorul pietei de energie electrica din Romania OPCOM va lansa, la 15 martie, o noua platforma de tranzactionare, care va permite cresterea transparentei pe piata de energie, a declarat ieri, intr-o...   (117 afisari)
Sibiu, paleativul turismului 2007
Numarul turistilor straini care vor vizita Romania in acest an ar putea creste cu 15-20% fata de nivelul de 1,4-1,6 milioane persoane din 2005, principala destinatie fiind orasul Sibiu, declarat Capitala culturala europeana in 2007, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Turism (ANT). "O cifra...   (162 afisari)
Vaccin contra cancerului uterin
Silgard - primul vaccin care previne aparitia cancerului de col uterin a fost lansat ieri in Romania. Recunoscut ca o inovatie in medicina mondiala si aprobat de Comisia Europeana in numai noua luni, Silgard (produs de compania Merck Sharp &Dohme) poate fi administrat copiilor intre 9 si 15 ani si femeilor...   (1197 afisari)      5 comentarii
Harvard si Sorbona vin la TNB
-- Tinerii interesati de studii universitare si post-universitare internationale sunt invitati la Romanian International University Fair.
Cel mai mare eveniment dedicat tinerilor romani interesati de studii universitare si post-universitare internationale, Romanian International University Fair (RIUF), este organizat de Grupul "Educativa",...   (404 afisari)
Stiri pe scurt
De 8 martie
Alese multumiri, urari de sanatate si fericire pe masura doresc sa adresez pe aceasta cale distinsei doamne DR. SILVIA BERGHIAN
medic primar oftalmolog de la Spitalul clinic municipal, sectia oftalmologie Timisoara pentru straduinta sI priceperea cu care mi-a redat vederea la cei 80 de ani ai mei. (Barbu VIRGINIA)
Seful Concurentei a demisionat
Presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, a demisionat din functie in urma cu o luna. Berinde nu a comentat...   (272 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Liiceanu (13272 afisari)
 Se rupe pisica (3653 afisari)
 Fuga spre Romania (3479 afisari)
 Valetul presedintelui (3428 afisari)
 Tezaurul exista (3071 afisari)
 Kremlinul pregateste o noua doctrina militara (616 afisari)
 Drumuri separate, aceeasi destinatie: Bruxelles (97 afisari)
 Dreamgirls (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02437 sec.