Ziua Logo
  Nr. 3874 de joi, 8 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Campania de mediatizare internationala a Festivalului "George Enescu" periclitata grav de catre Posta Romana
S-a pierdut Enescu
-- Zilele trecute, Ministerul Culturii si Cultelor si Artexim, acesta din urma fiind principalul organizator al Festivalului si Concursului International "George Enescu", anuntau ca editia din acest an (1-23 septembrie) va beneficia de o campanie de promovare internationala, gratie contractelor incheiate cu prestigioase companii media - CNN International, Mezzo, Euronews si Radio France International. Dar... ghinion! Posta Romana a pierdut coletul care continea caseta cu spotul publicitar!
Mihai Constantinescu, directorul Artexim, a povestit pentru ZIUA cum a aflat ca serviciile platite companiei Posta Romana au fost nu numai inutile - pentru destinatia Anglia -, dar pun si in pericol clauzele...   (432 afisari)
Romanii invadeaza Londra... culturala
-- Saptamana aceasta, la Institutul Cultural Roman din Londra a fost vernisata expozitia "Portrete" a artistei Mariana Gordan, care va ramane deschisa pana pe 23 martie. Expozitia cuprinde noi lucrari de sculptura mica si colaje autobiografice, iar vernisajul a fost insotit de proiectia filmului "Dezorient Express", prima creatie cinematografica a artistei, si de un concert de etno-jazz sustinut de Monica Madas.
Sculpturile reprezinta portrete ale copiilor din Rivello, un mic sat din provincia Basilicata, unde artista lucreaza de 28 de ani in timpul verii. "Portrete. Asta fac. Este modul meu de a privi, asculta...   (282 afisari)
SAMANTA DE SCANDAL
Brandul Romaniei
Jucandu-ma, deunazi, cu cativa prieteni de-a brandul Romaniei (urmare, fireste, a deconspirarii intentiei MAE de a elabora unul) am ajuns la o formula care a intrunit spontan un consens fara pic de suparare: "Romania, p..a mea!" Ciudat. Nu suna a injuratura. Nu suna a propaganda. Nu suna a brand. Dar...   (688 afisari)      1 comentariu
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Cetitoarele noastre ne scriu
-- Cetitoarele ziarului "Ziua" ne scriu la redactie, noi raspundem:
D-na Maxim din Roman.
"Copilul meu in varsta de sapte ani arata de pe acuma un caracter darz, aspru si egoist. Fata de mine sentimentele lui sunt reci. Asi vrea sa-i indrept caracterul acum din frageda varsta si nu stiu care ar fi drumul de urmat".
E foarte bine c' ati luat hotararea aceasta. Puteti indrepta copilul sugerandu-i intotdeauna ca e un copil bun, ca a facut...   (52 afisari)
Stiri pe scurt
"Elevator" la Praga
Spectacolul "Elevator" (montat in Bucuresti la Teatrul Foarte Mic, in regia Adrianei Zaharia, si la Teatrul de Luni de la Green Hours, in regia lui Gabriel Pintilei, iar in Cehia la Teatrul Leti din Praga, sub patronajul ICR Praga) de Gabriel Pintilei va participa la Festivalul International de Teatru al Regiunilor Europene de la Hradec Kralove, care se va desfasura la sfarsitul lunii iunie, la Praga. Festivalul International de Teatru al Regiunilor Europene...   (95 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Liiceanu (13272 afisari)
 Se rupe pisica (3653 afisari)
 Fuga spre Romania (3479 afisari)
 Valetul presedintelui (3428 afisari)
 Tezaurul exista (3071 afisari)
 Kremlinul pregateste o noua doctrina militara (616 afisari)
 Drumuri separate, aceeasi destinatie: Bruxelles (97 afisari)
 Dreamgirls (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01381 sec.