Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Oferta europeana
-- Romania a fost conectata la fluxul pietei comunitare a muncii * Aplicantii pot accesa pagina de Internet a ANOFM sau a EURES
Peste 600 de locuri de munca vacante pentru romanii cu studii medii sau superioare sunt oferite de sase state membe ale UE, acestea fiind postate pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de...   (616 afisari)
Indemnizatii pentru copil in Ungaria
Romanii din Ungaria care au permis de sedere valabil si contribuie la sistemul de securitate sociala pot beneficia de indemnizatia de nastere, indemnizatia de maternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului.
Potrivit Departamentului pentru Munca in Strainatate (DMS) indemnizatia de nastere...   (377 afisari)
Bucovina, pe mana ei
Principalele statiuni montane din judetul Suceava vor organiza, pe intreg parcursul anului manifestari care sa atraga turistii, incercandu-se astfel sa se realizeze un brand turistic pentru fiecare statiune care, impreuna sa constituie o parte a brand-ului Bucovina.
Astfel, in iarna, in municipiul...   (490 afisari)
Radiere automata
Vehiculele ale caror certificate de inmatriculare au fost emise pana in anul 1997 si care nu au fost preschimbate pana la data de 31.10.2001, li se radiaza de drept inmatricularea, incepand cu data de 6.03.2007, a anuntat Prefectura Municipiului Bucuresti.
Potrivit Ministerului Administratiei si...   (868 afisari)
Stiri pe scurt
Strada Polona, in reparatii
Strada Polona din Bucuresti va fi inchisa traficului rutier timp de o luna, din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului, a anuntat Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Capitalei. Potrivit Comisiei, primul tronson din strada Polona va fi inchis traficului rutier in perioada 5 - 20 martie, in ambele sensuri, pe portiunea cuprinsa intre strazile Justinian si Mihai Eminescu. Al doilea tronson de pe strada Polona - cuprins intre strada...   (355 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03441 sec.