Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Adevaratul Forrest Gump
-- Presedintele George W Bush a declarat ca a plans cand l-a vazut. Agentii de la Hollywood se bat sa obtina drepturile de difuzare ale filmului. Toate acestea sunt continuari ale unei povesti adevarate care s-a petrecut acum aproape un an. Desi au trecut mai multe luni de atunci, si acum America mai vorbeste despre clipul video care dureaza doar patru minute dar care a transformat un baiat autist intr-un erou national al Americii.
In lumea tumultuoasa a sporturilor profesioniste din SUA, nu exista jucator ca Jason McElwain, de doar 18 ani, din Rochester, New York.
Performanta sa uluitoare realizata in timpul unui meci de baschet...   (2958 afisari)
     2 comentarii
Tabloul furat din biroul lui Spielberg
Un tablou semnat Norman Rockwell, care a fost furat acum mai mult de 30 de ani a aparut intr-unul dintre cele mai neasteptate locuri: in colectia privata a lui Steven Spielberg. Cu toate acestea renumitul regizor de la Hollywood nu este suspectat de complicitate la furt, pentru ca el si staff-ul lui...   (809 afisari)      4 comentarii
meteo
Vreme calda
Bucuresti
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi conditi de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi 12 - 13 grade, iar cea minima de 0 - 2 grade.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, insa in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata dimineata si noaptea. Vantul va prezenta unele intensificari in zona montana inalta si pe Litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5...   (138 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01730 sec.