Ziua Logo
  Nr. 3868 de joi, 1 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Alegeri contrafacute la PSD Bucuresti
-- Robert Negoita, principalul contracandidat al lui Marian Vanghelie la sefia PSD Bucuresti s-a retras din cursa pentru castigarea presedintiei. Vicepresedintele TSD a acuzat manarirea alegerilor de catre Vanghelie si a cerut conducerii centrale a partidului sa nu valideze rezultatul alegerilor care s-au desfasurat, ieri seara, la Romexpo. Tinerii social-democrati au mai dezvaluit si faptul ca din informatiile pe care le detin, procentul cu care Vanghelie va castiga alegerile era deja stabilit cu o seara in urma: 80%. Scandalul de la PSD Bucuresti a inceput inca de marti seara, cand lui Robert Negoita i s-a refuzat, in prima faza, prezenta la discutiile de la Consiliul organizatiei municipale.
Negoita s-a retras din cursa
"Marian Vanghelie nu numai ca are probleme cu limba romana. Acum am constat ca are probleme si cu matematica. Din punctul sau de vedere matematica este o stiinta relativa",...   (1115 afisari)
     5 comentarii
Gabriel Andreescu
Un atac antiintelectualist
-- De ce lungul text intitulat "Liicheanu" si insotitorul sau - sau invers -, "Intelectualii <<rosii>> manipuleaza Romania", un atac antiintelectualist de o virulenta totusi neobisnuita, ma obliga, fiind colaborator al ZIUA, la gestul de onoare de a lua distanta?
Nu pentru ca scrisoarea de sustinere a lui Traian Basescu si mitingul celor sase organizatii neguvernamentale din Piata Universitatii ar fi scutite de obiectii. Oricat ar trebui apreciat actualul Presedinte...   (2727 afisari)      11 comentarii
Stiri pe scurt
Oprisan ca Basescu
Deputatul liberal Nini Sapunaru l-a acuzat ieri pe baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, ca a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu "noul sau mentor", Traian Basescu. Declaratia lui Sapunaru vine dupa ce Oprisan i-a acuzat pe consilierii locali PSD si PNL "de interese mafiote in cadrul Consiliului Local Focsani". "Oprisan incepe sa-l copieze pe noul sau mentor politic, presedintele Traian Basescu. El acuza pe altii de interese mafiote fara a vorbi despre...   (269 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profitorul tuturor regimurilor (6049 afisari)
 Bebelusul inviat din morti (5615 afisari)
 Ceausescu, judecat de un tribunal ilegal (5241 afisari)
 O alta gafa a domnului Traian Basescu (2752 afisari)
 Un atac antiintelectualist (2727 afisari)
 "Mandrie si prejudecata", cea mai populara carte in Marea Britanie (1022 afisari)
 "Stop Murder. Brasov = Auschwitz" (346 afisari)
 Fantana (The Fountain) (220 afisari)
 min 94 Faza de exceptie a lui Bostina pe dreapta incheiata cu un sut retinut excelent de Vatca (119 afisari)
 Parlamentarii nu vor vot uninominal (67 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02135 sec.