Ziua Logo
  Nr. 3866 de marti, 27 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Actiunea de inregistrare a ovinelor este in foarte mare intarziere * In consecinta, romanilor le ramane sa manance miel de import
Paste fara cercei
-- Romanii vor consuma de Paste miei proveniti in special din import, pentru ca animalele autohtone nu pot ajunge la cumparatori din cauze tehnice, sustin crescatorii de ovine. In fapt, orice animal, inclusiv mieii, nu au voie sa paraseasca fermele daca nu au fost identificati, prin intermediul unor crotalii (n.r. - "cercei" inseriati, prinsi de urechi), procesul de identificare fiind responsabilitatea Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Angajamente de gura UE
"ANSVSA s-a angajat sa incheiere procesul de identificare intr-un timp nerealist si a interzis circulatia animalelor, chiar daca nu a incheiat procesul de identificare. Mai mult,...   (344 afisari)
     3 comentarii
Sindicatele Internationale critica dur Romania
-- Confederatia Sindicala Internationala (CSI) a dat ieri publicitatii un raport privind "Normele fundamentale ale muncii recunoscute international in UE".
In capitolul dedicat Romaniei, dupa ce se enunta existenta drepturilor sindicale de baza, se arata ca "dreptul de constituire a unui sindicat nu este intotdeauna realizabil in practica. Unii patroni tind...   (447 afisari)
Someri mofturosi
-- Somerii romani refuza multe oferte de munca in speranta ca vor gasi un loc de munca bine platit si comod (aproape de casa), fara munca in schimburi, fara activitati grele (carat, incarcat-descarcat etc).
Fundatia Parada/APEL a anuntat ieri, incheierea programului Phare, "Apel pentru integrarea activa a somerilor pe piata muncii", desfasurat timp de 12 luni in Bucuresti si Ilfov, prin care s-a oferit consiliere...   (361 afisari)      1 comentariu
Tariceanu in control la CNAS
-- Premierul Calin Popescu Tariceanu a participat, ieri, la primul CA al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dupa revocarea din functie a presedintelui institutiei, Cristian Vladescu.
Liderul PNL a afirmat ca a primit reprosuri din partea unor colegi de partid pentru faptul ca nu a numit la conducerea Casei un reprezentant al PNL, conform algoritmului politic, el explicand insa ca vrea...   (454 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Metroul circula
Aseara tarziu, liderii sindicali ai angajatilor de la Metrou au anuntat ca metroul circula astazi, greva generala fiind suspendata. Decizia a venit dupa ce sindicalistii au avut o discutie cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si au obtinut o majorare salariala de 20%. Cu doar doua ore inainte, administratia Metrorex nu reusise sa satisfaca cererile sindicalistilor. Acestia au refuzat sa accepte majorarea de 13 procente oferita de administratie, iar conducerea...   (221 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Liicheanu (20148 afisari)
 Sfidarea (4215 afisari)
 Afacerea anticrestina (3293 afisari)
 Ingropati cu acte false (3085 afisari)
 Expertiza psihiatrica pentru Iliescu (2864 afisari)
 Parlamentul discuta suspendarea fara Basescu (387 afisari)
 Pedofil american eliberat conditionat pentru ca a scris o carte (174 afisari)
 'X-treme Eating' (115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02141 sec.