Ziua Logo
  Nr. 3866 de marti, 27 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
"Comunitatea Moldovenilor" desfiintata
-- Parchetul Iasi contesta decizia de infiintare a asociatiei "Comunitatea Moldovenilor din Republica Moldova", urmand ca aceasta contestatie sa fie judecata pe 5 martie. Reprezentantii asociatiei au facut pasul inapoi afirmand ca asociatia se va autodizolva in cazul in care va fi folosita politic - dupa cum s-a intamplat deja prin declaratiile presedintelui Voronin.Delegatia "Comunitatii Moldovenilor din Romania" care a vizitat Chisinaul a fost primita, in 22 februarie, cu aplauze in Parlamentul Republicii Moldova, dupa ce s-a intalnit cu presedintele moldovean Vladimir Voronin. Reprezentantii organizatiei au fost introdusi in Parlament de liderul comunist Victor Stepaniuc. Dupa intalnirea cu CMR, Voronin a dat un interviu mass-mediei moldovene in care afirma ca in Romania traiesc 10 milioane de moldoveni care sunt discriminati.
Parchetul intra in actiune la sesizarea presei
Parchetul sustine ca este nelegala decizia de infiintare a Comunitatii Moldovenilor din Romania, intrucat in tara noastra nu exista oficial etnia moldoveneasca...   (1133 afisari)
     6 comentarii
Haga a decis in cazul Srebrenita
-- Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga a decis, ieri, ca desi statul sarb nu este direct responsabil pentru genocidul comis in Bosnia, la Srebrenita, in timpul razboiului din 1992-1995, acesta nu si-a indeplinit responsabilitatea de a preveni comiterea masacrului.
Masacrul de la Srebrenita a reprezentat un genocid, ceea ce nu se poate spune insa si despre celelalte omoruri in masa comise impotriva musulmanilor bosniaci, a decretat, ieri, instanta suprema a ONU,...   (322 afisari)      1 comentariu
Cehia si Polonia, amenintate de Rusia
-- Amenintarile Rusiei privind planurile SUA de a amplasa elemente ale scutului antiracheta in Polonia si Cehia nu fac decat sa sporeasca determinarea celor doua tari, concluzioneaza, intr-un comentariu, publicatia Kommersant, citata de Mediafax.
Desi planurile Washingtonului au fost criticate inclusiv de Berlin si Londra, oficialii americani au facut putine comentarii pe aceasta tema si nu au reactionat la speculatiile aparute in presa, potrivit...   (937 afisari)      2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Liicheanu (20148 afisari)
 Sfidarea (4215 afisari)
 Afacerea anticrestina (3293 afisari)
 Ingropati cu acte false (3085 afisari)
 Expertiza psihiatrica pentru Iliescu (2864 afisari)
 Parlamentul discuta suspendarea fara Basescu (387 afisari)
 Pedofil american eliberat conditionat pentru ca a scris o carte (174 afisari)
 'X-treme Eating' (115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01105 sec.