Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Vraiste pe ogor
-- Sindicalistii acuza Guvernul ca nu are nici un plan strategic pentru Agricultura * Romania poate pierde fondurile comunitare
Sindicalistii din sectorul agro-alimentar au atacat dur Ministerul Agriculturii din cauza lipsei Planului National Strategic (PNS) in domeniu, in lipsa acestuia nefiind posibila accesarea fondurilor comunitare....   (249 afisari)
Programele nationale de sanatate 2007
Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii a anuntat ieri ca a fost definitivata hotararea de Guvern pentru aprobarea programelor nationale de sanatate pentru acest an, bugetul alocat pentru derularea acestora fiind de peste 3.000.000 mii lei.
Programele nationale au fost structurate pe doua mari categorii:...   (384 afisari)
     1 comentariu
CNA, 60% Putere, 40% Opozitie
Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au modificat, in sedinta de ieri, o serie de articole ale Deciziei 187/2006 privind Codul de reglementare a continutului audiovizual.
Astfel, printre altele, radiodifuzorii sunt obligati sa difuzeze la principalul buletin de stiri din prime time,...   (200 afisari)
Operatii pe manageri in sanatate
-- Ministrul Sanatatii a anuntat ieri ca l-a revocat pe doctorul Ioan Nicolae Moise din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" si pe seful acestuia directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Judeteana Vrancea, Cosma Dima, din cauza unor nereguli grave in exercitarea atributiilor.
Potrivit lui Eugen Nicolaescu, revocarea din functie a managerului Moise, incepand cu 21 februarie, s-a facut pe baza "culpelor grave" descoperite la SJU "Sf. Pantelimon" in urma controlului efectuat de...   (246 afisari)
Stiri pe scurt
Paralizeaza Metroul
Sindicalistii de la metrou au hotarat declansarea grevei generale pe 27 februarie, ca urmare a esuarii negocierilor cu administratia Metrorex. Trenurile de metrou vor ramane in depou, zilnic, pana la ora 17.00, dupa care se va asigura treimea de activitate, conform legii. Sindicalistii sunt nemultumiti pentru ca administratia nu a le-a oferit crestere salariala aproape de solicitarea de 30%. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, declara, marti, dupa adoptarea...   (181 afisari)
Insulina in farmaciile cu circuit liber
In vederea asigurarii accesului la tratament al bolnavilor diabetici si a celor transplantati, eliberarea medicamentelor antidiabetice de tipul insulinelor, precum si a medicamentelor pentru tratamentul starii posttransplant se va face prin farmaciile cu circuit deschis aflate in relatie contractuala...   (150 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02151 sec.