Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
CASCO se scumpeste
Societatile de asigurari ar trebui sa majoreze preturile pentru politele de asigurare CASCO cu 30% pentru a-si acoperi cheltuielile pentru daune si a deveni profitabile, considera reprezentantii societatilor de asigurare si reasigurare. Potrivit acestora, piata de asigurari din Romania a trecut pe pierderi...   (443 afisari)
Supracontrol veterinar
Asociatia Nationala a Fabricantilor de Produse Veterinare din Romania (ANFPV) este contrariata de modul abuziv in care Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) intelege sa-si exercite atributiile de supraveghere si control in domeniul fabricarii medicamentelor...   (223 afisari)
Esec la BRM
Bursa Romana de Marfuri (BRM) a organizat, ieri, 22 februarie 2007 la sediul sau central din Bucuresti, prima sedinta de tranzactionare pe Piata energiei electrice.
In cadrul acesteia, brokerul initiator, Ennet Grup, a lansat ordine de cumparare pentru 10 MW in banda, in perioada 1 martie 2007 -...   (238 afisari)
Metrou Gara de Nord-Otopeni
Creditul pe care Romania intentioneaza sa il obtina din partea Bancii Japoniei pentru Cooperare Internationala (JBIC) pentru constructia magistralei de metrou Gara de Nord-Otopeni va fi acordat, cel mai probabil, dupa 1 aprilie 2007, proiectul urmand sa fie derulat de Primaria Bucuresti. Premierul Calin...   (812 afisari)
Contracte pentru gaze
Distrigaz Sud (DGS) negociaza cu Petrom si Romgaz Medias achizitia de gaze naturale, contractele urmand sa fie semnate dupa data de 1 aprilie, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Marc Hirt, directorul de achizitii al distribuitorului de gaze. "Noi avem un contact permanent cu Petrom si Romgaz....   (169 afisari)
Stiri pe scurt
Licitatie WiMAX
Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) va scoate la licitatie, in aprilie, prin selectie competitiva, doua licente nationale pentru tehnologia WiMAX, care permite accesul cu viteze mari la Internet, fara fir, a anuntat, ieri, presedintele IGCTI, Catalin Marinescu. "Vrem sa acordam aceste licente prin selectie competitiva si nu prin selectie comparativa, asa cum s-a intamplat la 3G. In acest sens, trebuie modificata legislatia,...   (228 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01334 sec.