Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Horia Bernea inedit - in album si-n expozitie
Altceva
-- "In mod normal, este extraordinar sa lasi de la tine, sa nu ai pretentii. Eu nu prea izbutesc. Firea mea nu a fost pregatita pentru asta. Dar, culmea, eu am o multumitoare disciplina. Si, mai ales, nu judec lucrurile dupa prima aparenta. De exemplu, proiectez ceva, fac toate demersurile necesare pentru ca un lucru sa se produca, si iese altceva. Trebuie sa ai suficienta clarviziune si simt al masurii, ca sa-ti dai seama ca acel <<altceva>>, cu toate ca nu este ceea ce-ai vrut tu (desi, <<ceea ce ai vrut tu>> este, in fond, ceva destul de echivoc), contine poate un lucru mai valabil, chiar daca adesea e mai putin reusit. El poate fi un lucru mai profund pentru devenirea ta" - Horia Bernea.
Horia Bernea este artistul care creeaza si dupa ce s-a alaturat lui Dumnezeu. Stari. Aceia care i-au fost aproape, il redescopera in fiecare lucru, imagine, amintire. Bucurie. Altii, acum afla. Prezent....   (180 afisari)
Stiri pe scurt
Literatura si memorie
Invitata la Conferintele Teatrului National in aceasta duminica, de la orele 11.00 (sala Atelier) este scriitoarea, jurnalista si traducatoarea Gabriela Adamesteanu care a ales ca tema de discutie "Literatura si memoria". In ultima zi a lunii, de la orele 17.00, Gabriela Adamesteanu va fi prezenta, la sediul Uniunii Scriitorilor (Sala Oglinzilor), in cadrul lecturilor cu public "Scriitorul si criticii sai" din programul "Sa ne cunoastem scriitorii". Vor prezenta...   (88 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01774 sec.