Ziua Logo
  Nr. 3862 de joi, 22 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Ministrii, ascultati indirect
-- Convorbirile ministrilor ajung la urechea SRI cand interlocutorii lor au telefoanele ascultate
Directorul SRI George Maior - audiat ieri la Comisia parlamentara de specialitate - a sustinut ca Serviciul nu a interceptat telefoanele ministrilor, insistand ca SRI transmite catre presedinte si premier...   (531 afisari)      2 comentarii
Statutul alesilor locali, modificat din nou
-- Alesii locali care isi schimba apartenenta politica sunt obligati sa dea o declaratie in acest sens in termen de 15 zile, in caz contrar acestia sunt considerati incompatibili cu functia pe care o detin si isi pierd mandatul, potrivit deciziei deputatilor din Comisia juridica.
Alesilor care declara ca demisioneaza din partidul pe ale caror liste au fost alesi, le inceteaza de drept mandatul. Deputatii juristi au adoptat ieri propunerea PSD de reformulare a doua texte din Legea...   (393 afisari)      1 comentariu
Flutur: Comisia de ancheta e neconstitutionala
-- Vicepresedintele interimar al PLD Gheorghe Flutur a sustinut ieri ca initiativa PSD privind constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru suspendarea din functie a presedintelui este "neconstitutionala".
El a precizat ca "simpla creare a acestei comisii de ancheta in Parlament privind suspendarea din functie a sefului statului este neconstitutionala", argumentand ca Parlamentul are, potrivit articolelor...   (447 afisari)      3 comentarii
Indulgenti cu coruptia bancara
-- Cererea de reexaminare a legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie a fost dezbatuta ieri de deputatii juristi, care au decis, contrar remarcilor sefului statului, ca pot fi considerate fapte de coruptie doar utilizarea, cu incalcarea legii, a fondurilor sau subventiilor garantate din bani publici.
Democrati, au fost singurii care au sustinut cererea de reexaminare a legii de catre seful statului, care solicita incriminarea in continuare ca fapte de coruptie, pedepsita cu inchisoarea de la cinci...   (256 afisari)
Stiri pe scurt
Raportul CIA, la Senat
Reprezentantii comisiei romane privind presupusele baze de detentie CIA in Romania vor cere serviciilor secrete sa informeze comisiile de control cu privire la subiectul riscurilor la adresa credibilitatii Romaniei. Senatorul liberal Norica Nicolai, presedintele comisiei romane, a precizat ca Senatul ar putea lua in dezbatere, saptamana viitoare, raportul intocmit de forul pe care il conduce. "O sa-mi consult colegii sa cerem serviciilor de informatii din...   (231 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Succesor pentru presedintele recuperator (4847 afisari)
 Dezgropati-l pe Ceausescu! (3993 afisari)
 Femeia-profet cu ochi de aur (2692 afisari)
 S-au porcait in direct (2479 afisari)
 Nick Nolte, nauc prin Beverly Hills (2344 afisari)
 Mircea Rednic: "Sunt dezamagit. Am luat doua goluri din faze fixe, este inadmisibil la acest nivel. Atata putem acum, poate vom reusi mai mult la anul". (280 afisari)
 Paris, je t'aime (Orasul iubirii) (203 afisari)
 Romania microbista in fierbere (134 afisari)
 Printul Harry, militar in Irak (108 afisari)
 Autoritatile de la Tighina ridica un memorial al Armatei Sovietice peste osemintele ostasilor romani (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02234 sec.