Ziua Logo
  Nr. 3862 de joi, 22 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
»  
Blair o sterge englezeste din Irak
-- In vreme ce la Londra premierul britanic a anuntat retragerea, la Bucuresti reizbucneste scandalul, dupa ce PNL si-a aratat intentia de a cere aducerea acasa a militarilor romani din Golf
Premierul britanic, aliat recunoscut si neconditionat al presedintelui american George W. Bush in politica acestuia fata de Irak, a anuntat, ieri, ca, in mod categoric, tara sa va reduce numarul trupelor...   (696 afisari)      4 comentarii
PNL pregateste proiectul de retragere a soldatilor romani
-- Liberalii Teodor Atanasiu, Radu Stroe si Norica Nicolai au anuntat ieri ca PNL pregateste un proiect de Hotarare a Parlamentului prin care sa se solicite retragerea trupelor romanesti din Irak. Parlamentarii liberali vor lua totodata si initiativa modificarii legii privind prezenta trupelor romanesti pe teritoriul altor state, in sensul in care aceasta prezenta sa fie in mod obligatoriu aprobata de Parlament.
Atanasiu a evidentiat necesitatea retragerii si a apreciat ca si presedintele Traian Basescu ar trebui sa isi aminteasca de faptul ca Romania are soldati in Irak, militari care nu mai au nici o misiune...   (495 afisari)
Curtea Constitutionala a decis ca modificarea Legii referendumului este neconstitutionala * Motiunea simpla adoptata de Senat nu o demite pe Macovei
Pumn in plexul coalitiei anti-Basescu
-- Curtea Constitutionala a decis ieri ca adoptarea unei motiuni simple impotriva unui ministru nu il obliga pe premier sa il demita, judecatorii aratand de asemenea ca textele de modificare a Legii referendumului sunt neconstitutionale. Contestatarii ministrului de Justitie refuza decizia Curtii si sustin ca Monica Macovei nu se mai bucura oricum de sustinerea Parlamentului. Mai mult, pesedistul Antonie Iorgovan ameninta cu greva parlamentara.
Motiunea nu-l obliga pe premier
Judecatorii Curtii au stabilit ca sunt constitutionale dispozitiile articolului 157, alineatul 2 din Regulamentul Senatului, potrivit caruia motiunile simple adoptate de...   (1704 afisari)
     11 comentarii
S-au porcait in direct
-- Basescu si Tariceanu s-au acuzat reciproc si s-au facut mincinosi marti seara pe postul national de televizune
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu s-au atacat unul pe celalalt fara mila, marti seara, pe postul national de televiziune. Presedintele si premierul si-au aruncat acuzatii grave, fiecare facandu-l...   (2479 afisari)      9 comentarii
Spagile din energie
-- Basescu: ALRO Slatina era obligata sa se prezinte la Ministerul Economiei "cu valiza cu bani" * Seres: "Basescu sa verifice ceea ce se spune in piata, cum ca patru milioane de euro au fost trimisi de ALRO catre consilierii de la Cotroceni" * Stolojan: Sunt "speculatii pure"
Presedintele Traian Basescu a lansat marti seara o serie de acuzatii extrem de grave afirmand ca ALRO Slatina era obligata sa se prezinte la Ministerul Economiei "cu valiza cu bani" pentru a obtine prelungiri...   (952 afisari)
Rast si-a gasit rostul: port la Dunare
-- In comuna doljeana Rast, situata pe malul Dunarii, au demarat ieri lucrarile de constructie a portului in oglinda Rast - Lohm (Bulgaria), care va constitui o noua legatura pe calea apei intre Romania si tara vecina.
Portul Rast-Lohm se realizeaza in cadrul Programului transfrontalier Phare CBC, iar valoarea investitiei se ridica la patru milioane de euro. "Portul Rast-Lohm va facilita cea mai scurta legatura intre...   (720 afisari)
Pandele contra lui Vanghelie
-- Marian Vanghelie va avea un contracandidat pe masura la sefia PSD Bucuresti: Neculae Pandele de la Sectorul 1.
"Da, e adevarat", ne-a recunoscut Pandele. Ce l-a determinat sa candideze? "Este un lucru simplu: PSD-ul este al... ziceti dumneavoastra... al cetatenilor Bucurestiului si al membrilor simpli de partid,...   (616 afisari)      2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Succesor pentru presedintele recuperator (4847 afisari)
 Dezgropati-l pe Ceausescu! (3993 afisari)
 Femeia-profet cu ochi de aur (2692 afisari)
 S-au porcait in direct (2479 afisari)
 Nick Nolte, nauc prin Beverly Hills (2344 afisari)
 Mircea Rednic: "Sunt dezamagit. Am luat doua goluri din faze fixe, este inadmisibil la acest nivel. Atata putem acum, poate vom reusi mai mult la anul". (280 afisari)
 Paris, je t'aime (Orasul iubirii) (203 afisari)
 Romania microbista in fierbere (134 afisari)
 Printul Harry, militar in Irak (108 afisari)
 Autoritatile de la Tighina ridica un memorial al Armatei Sovietice peste osemintele ostasilor romani (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02431 sec.