Ziua Logo
  Nr. 3860 de marti, 20 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Moldova, polul saraciei in UE
-- Puterea de cumparare in zona de nord-est a Romaniei este abia un sfert din media europeana * Nu mai putin de sapte regiuni ale tarii sunt prezente in "Top 15" al celor mai sarace zone din UE
Regiunea Nord-Est din Romania ocupa primul loc in Uniunea Europeana pe "podiumul saraciei", intr-un top alcatuit in functie de Produsul Intern Brut (PIB) pe locuitor, potrivit unui raport publicat ieri...   (1327 afisari)      1 comentariu
O telenovela de taxa
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a promis ca va prezenta Comisiei Europene (CE), la inceputul lunii martie, o solutie privind taxa de prima inmatriculare.
Reprezentantii directiei de taxe a Uniunii Europene (DG TAXUD) au avut recent o intalnire de lucru cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu,...   (469 afisari)
     1 comentariu
Orban propune, Rompetrol primeste terenuri pentru benzinarii
Peste cinci mii de metri patrati de teren din domeniul public vor trece in domeniu privat al municipiului Bucuresti, suprafata urmand sa fie pusa la dispozitie firmei Rompetrol pentru construirea unor benzinarii, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat, marti, in sedinta CGMB.
Proiectul...   (544 afisari)
     2 comentarii
Prognoza "vede" o inflatie de 4,3% in 2007
Rata inflatiei se va situa in acest an la 4,3%, iar cursul mediu de schimb al monedei nationale este estimat la de 3,40 lei/euro, potrivit variantei preliminare a prognozei de primavara realizata de Comisia Nationala de Prognoza (CNP).
Prognoza pentru rata inflatiei este cu 0,2 puncte procentuale...   (181 afisari)
Stiri pe scurt
Informatizarea la tara
Licitatiile pentru instalarea Retelelor Electronice ale Comunitatii Locale (RECL) in cele 251 de localitati rurale si mic urbane din Romania vor avea loc in luna martie a acestui an, a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, transmite Rompres. "Aceste localitati au fost incluse in proiectul Economia Bazata pe Cunoastere, derulat cu sprijinul Bancii Mondiale in 2006, in noua localitati-pilot", a spus Nagy. Acesta a precizat ca, pana la finele acestui...   (236 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Al 13-lea semn zodiacal (7278 afisari)
 Razboiul anti-URSS a fost legitim (5886 afisari)
 Un nou scandal Basescu - Tariceanu (4102 afisari)
 Cacealmaua lui Madalin (3648 afisari)
 Pasalac nemtesc (3351 afisari)
 Urmariti inregistrarea video a ultimelor momente din viata lui John F Kennedy (869 afisari)
 Suspendarea, inaintea votului uninominal (152 afisari)
 BBC: SUA au un plan de atac asupra Iranului (123 afisari)
 Miron Cozma mai ramane in inchisoare (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01240 sec.