Ziua Logo
  Nr. 3855 de miercuri, 14 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
»  
Asediul Lisabonei
-- Dinamo joaca diseara cu Benfica, de la ora 22, in direct la TVR 1, in prima mansa din 16-imile de finala ale Cupei UEFA
"Cainii" revin dupa 17 ani in primavara europeana si par mai decisi ca oricand sa treaca mai departe, chiar daca din urna capilor de serie le-a fost scos in cale cel mai puternic adversar cu putinta, Benfica...   (493 afisari)
Regulament diferit pentru Craiova
Daca, pe rand, Rapid si Steaua au gasit clementa la Comisia de Apel in cazul sanctiunilor de suspendare a terenurilor proprii, pentru Universitatea lucrurile stau altfel. Apelul oltenilor a fost respins, astfel ca "Stiinta" va juca primele doua meciuri de acasa la 150 de kilometri de Craiova.
Directorul executiv al Universitatii, Ovidiu Costesin (foto), a declarat ca in urma deciziei de a mentine sanctiunea de disputare a doua etape la peste 150 de kilometri...   (154 afisari)
Steaua - Dinamo in Ghencea
-- Clubul din Ghencea a fost iertat de o etapa de suspendare a terenului propriu, din cele trei dictate initial, dar vrea inca o reducere a pedepsei
Comisia de Apel a FRF a decis ieri sa accepte in parte apelul gruparii din Ghencea, careia i-a fost suspendat terenul pentru trei etape si obligata sa dispute meciurile la cel putin 150 de kilometri de...   (219 afisari)
"Zimbrul" se da la Copos
Directorul Departamentului Competitii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu (foto), a declarat ieri, dupa ce principalul actionar al FC Rapid, George Copos, i-a cerut demisia, ca acesta nu stie decat sa invarta covrigul. "Nu am nimic cu Copos, desi el imi cere demisia. Ma bucura asta, el e invatat cu...   (366 afisari)
Rapid a depus memoriu la CSJ!
-- Giulestenii au aflat ca singura cale de a cere schimbarea locului de desfasurare al meciului cu "Poli" este Comisia pentru Statutul Jucatorului.
Directorul general al lui FC Rapid, Constantin Zotta (foto), a declarat ieri ca a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a schimba locul de disputare al intalnirii cu "Poli" Timisoara, programat la Craiova de directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu. Oficialul rapidist a mentionat ca s-a consultat...   (138 afisari)
Stiri pe scurt
Steaua vrea cu UTA la Oradea
Managerul general al gruparii din Ghencea a declarat ca va face demersurile necesare pentru organizarea partidei cu UTA Arad, din etapa a 20-a a Ligii I, la Oradea. "Vom face recurs la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. Nu suntem multumiti de decizia Comisiei de Apel, vrem sa fim tratati la fel ca si celelalte echipe. Rapidului i s-a redus suspendarea de la trei etape la una, desi abaterile erau mult mai grave in opinia noastra. Deocamdata, intreprindem...   (181 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ralph Fiennes, sex in toaleta avionului (4059 afisari)
 Macovei indezirabila (3774 afisari)
 Hotii de la cablu (2975 afisari)
 Cade Macovei (2921 afisari)
 Romania, incoltita de la Rasarit (2363 afisari)
 Cainii rosii ataca Lisabona (139 afisari)
 Jandarmii romani, acuzati de moartea celor doi protestatari albanezi (98 afisari)
 Premierul asteapta raspunsul Curtii Constitutionale (80 afisari)
 Parlamentul European a adoptat raportul Fava (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01360 sec.