Ziua Logo
  Nr. 3849 de miercuri, 7 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Braia si Ivanciuc, votati de CNSAS
-- Ziaristii Doru Braia (National TV) si Cornel Ivanciuc (ex-Academia Catavencu) au fost colaboratori ai Securitatii, iar Bogdan Chireac ("Gandul") nu. Decizia a fost luata ieri de Colegiul CNSAS, dupa tergiversari indelungi. In cazul acestuia din urma, situatia se pare ca s-a modificat radical dupa vizita pe care a facut-o ieri la CNSAS. Desi saptamana trecuta majoritatea membrilor CNSAS il cotau cu verdict de politie politica, ieri el a devenit o victima a Securitatii, avand un dosar de urmarit "groaznic".
Doru Braia - trei angajamente, nici o nota
Potrivit unor surse din CNSAS, votul in cazul ziaristului Doru Braia a fost luat cu sapte voturi "pentru" politie politica si trei abtineri: Mircea Dinescu,...   (1320 afisari)
     1 comentariu
Giurgiu: Nu partidele schimba personalul
Presedintele-director general al televiziunii publice Tudor Giurgiu a aratat ieri intr-o declaratie pentru presa, ca, in ceea ce priveste reactia TVR ca urmare a declaratiilor lui Traian Basescu in emisiunea "Zona fierbinte", Comisia de Etica a SRTV s-a antepronuntat si si-a depasit competentele.
Tudor...   (748 afisari)
     1 comentariu
OTV, intrerupt zece minute
CNA a decis ieri sa intrerupa cu zece minute emisia postului de televiziune OTV pentru o editie a emisiunii Dan Diaconescu Direct in care Gigi Becali ar fi adus injurii mai multor persoane fizice si juridice, precum si acuzatii nefondate. In emisiunea respectiva, Gigi Becali a anuntat ca a trecut de...   (2772 afisari)      5 comentarii
C.V. Tudor fara stea
Un grup de cinci personalitati publice ii propun printr-o scrisoare deschisa Doinei Cornea, presedinte al Consiliul de Onoare al Ordinului National "Steaua Romaniei", retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" cetateanului Corneliu Vadim Tudor. "Fostul presedinte al Romaniei, domnul Ion Iliescu,...   (1349 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Muncitorii din Irak la secret
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca a primit de la Comisia parlamentara de control SIE documentul trimis de serviciul de informatii cu privire la muncitorii retinuti in Irak, acesta fiind clasificat "secret". Membrii comisiei de control il convocasera pe directorul SIE, Claudiu Saftoiu, pentru o audiere programata ieri, aceasta fiind insa anulata din cauza lipsei de cvorum. Ca urmare, seful SIE a trimis Comisiei o informare...   (347 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reconfigurarea lumii - varianta rusa (4857 afisari)
 Dan Puric, un apologet ortodox (3086 afisari)
 "Spionii" incurca scenariul Cotrocenilor (2795 afisari)
 OTV, intrerupt zece minute (2772 afisari)
 So pe energie! (2598 afisari)
 Hartile Armaghedonului (769 afisari)
 Basescu, Tariceanu, Macovei, Udrea si Botos, martori la sesizarea lui Talpes (288 afisari)
 Hackerii au atacat serverele care gestioneaza traficul informatic (232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01325 sec.