Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
»  
Burdujan alege intre Ceahlaul si FC Arges
George Copos a declarat ca prima optiune pentru imprumutul atacantului Lucian Burdujan o are Ceahlaul Piatra Neamt, si abia apoi FC Arges. Atacantul si-a exprimat saptamana trecuta dorinta de a se transfera la gruparea din Trivale.
"Burdujan poate pleca, dar numai imprumut. Iar prima optiune pentru...   (179 afisari)
Copos negociaza cu Berceanu
-- Boss-ul din Giulesti a demarat discutiile cu MTCT pentru concesionarea arenei pentru 49 de ani
Principalul actionar al gruparii de sub Grant a anuntat ca SC FC Rapid SA a inceput negocierile cu Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru concesionarea Stadionului "Giulesti -...   (191 afisari)
Fotbalul la masa lui Sandu
-- Presedintele FRF s-a intalnit ieri, intr-un local din Bucuresti, cu presedinti de cluburi, fosti internationali, persoane din cadrul FRF, pentru a sarbatori alaturi de acestia alegerea sa in Comitetul Executiv al UEFA.
Printre invitatii lui Sandu s-au numarat Gica Hagi, Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Nicolae Badea, Marian Iancu, Victor si Giovanni Becali, Miodrag Belodedici, Ioan Andone, Gigi Becali, George Copos, Cornel...   (521 afisari)
Rapid ramane pe 10
Rapid se mentine pe locul zece in clasamentul pe luna ianuarie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, dat publicitatii ieri, in timp ce Steaua a urcat patru locuri, iar Dinamo ramane pe aceeasi pozitie ca si anul trecut. Rapid continua sa fie cea mai bine clasata echipa din...   (309 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02022 sec.