Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Kosovo, impinsa spre independenta
Emisarul special al ONU, Martti Ahtisaari, a prezentat, ieri, presedintelui sarb, Boris Tadici, propunerile Natiunilor Unite cu privire la statutul provinciei Kosovo.
Desi nu mentioneaza, in mod explicit, cuvantul "independenta" si evita sa abordeze problema suveranitatii sarbe, planul ONU acorda...   (466 afisari)
     3 comentarii
Raportul ONU privind clima incrimineaza omul
Activitatile umane, in special utilizarea combustibililor fosili, sunt responsabile in proportie de 90% de incalzirea climei in ultimii 50 de ani, lucru ce va duce la o crestere a nivelului marii, timp de circa un mileniu.
Aceasta este concluzia alarmanta a expertilor din cadrul Grupului interguvernamental...   (287 afisari)
     1 comentariu
Blair tine de scaun
Desi Opozitia conservatoare ii cere demisia, pe fondul scandalului referitor la finantarea Partidului Laburist, premierul britanic Tony Blair afirma ca intentioneaza sa isi "continue activitatea".
Liderul Guvernului de la Londra nu intentioneaza sa dea curs solicitarilor Opozitiei exprimate, saptamana...   (192 afisari)
     1 comentariu
Ianukovici, atotputernic la Kiev
Premierul ucrainean Viktor Ianukovici a preluat, incepand de ieri, majoritatea prerogativelor care-i reveneau presedintelui Viktor Iuscenko. In pofida veto-ului prezidential, la 2 februarie a intrat in vigoare legea cu privire la activitatea Cabinetului de ministri, care il priveaza pe Iuscenko de principalele sale prerogative de sef al statului, informeaza Rompres. Cea mai importanta prevedere a noii legi este cea conform careia coalitia parlamentara aflata la putere...   (398 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01108 sec.