Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Fiul lui Sile Camataru n-a vrut sa-si lase tatal singur dupa gratii
Reuniune de familie in puscarie
Fiul lui Sile Camataru, Albert Balint, urmeaza exemplul tatalui, fiind trimis in judecata, in stare de arest, alaturi de alte persoane acuzate ca introduceau in Romania importante cantitati de droguri de mare risc. Vasile Balint, zis Sile, se afla de cativa ani dupa gratii. La fel si fratele sau Nutu....   (642 afisari)      1 comentariu
Sotia lui Hayssam a revenit in tara
-- Adela Omar, sotia sirianului Omar Hayssam, acuzat de terorism in cazul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, s-a intors in tara, ieri dimineata, la ora 7.30, cu o cursa din directia Damasc, Siria.
Acesteia i s-a permis intrarea in tara dupa ce s-a legitimat cu pasaportul personal si nu s-au constatat nici un fel de probleme. Potrivit Rompres, sotia sirianului a spus ca nu s-a intalnit cu Omar Hayssam...   (335 afisari)
Licitatia pentru avioanele armatei a fost anulata
Ziarul ZIUA a semnalat, in premiera, neregulile din timpul procedurilor de achizitie a celor sapte aeronave de transport.
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a decis anularea procedurii de achizitie publica prin care Romtehnica intentiona sa cumpere sapte avioane de transport...   (415 afisari)
Stiri pe scurt
DGA are un nou sediu
Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor are un nou sediu a carui valoare se ridica la aproximativ trei milioane de euro. Pe langa birouri si camere de anchete, ofiterii anticoruptie au la dispozitie camere si apartamente pentru martorii sub acoperire sau pentru anchetatorii veniti din teritoriu, cabinet psihologic intern si sala de sport. Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, prezent la inaugurarea...   (185 afisari)
     1 comentariu
"Draga Stolo", prietenul oligarhilor
-- Fostul consilier prezidential, Theodor Stolojan, are legaturi nu numai cu oligarhii rusi de la Marco Group, proprietarii ALRO Slatina, ci si cu cei care detin RAFO Onesti
Theodor Stolojan, "cel mai destept baiat" de pe scena marilor afaceri cu energie, este legat, prin diverse interese, nu numai de oligarhii rusi de la Marco Group, proprietarii ALRO Slatina, ci si de cei...   (1137 afisari)      3 comentarii
Solicitare catre Parlament
Asociatia televiziunilor si radiourilor din Romania (ARCA) solicita Parlamentului sa renunte la incriminarea calomniei si insultei ca infractiuni, prin adoptarea unor proiecte legislative de amendare atat a Codului Penal cat si a Codului Civil. ARCA cere Parlamentului reglementarea explicita a sanctiunilor...   (104 afisari)
Reincriminarea insultei si calomniei, o decizie rusinoasa
Clubul Roman de Presa considera drept rusinoasa decizia Curtii Constitutionale de a reincrimina calomnia si insulta. De asemenea, CRP cere incetarea mandatelor judecatorilor care au reincriminat insulta si calomnia. Prezentam in continuare integral dreptul la replica al CRP.
Clubul Roman de Presa...   (332 afisari)
     2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02227 sec.