Ziua Logo
  Nr. 3836 de marti, 23 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Analistii economici au imbunatatit previziunile privind cresterea economica a Romaniei
Pe muchie de cutit
-- Acestia au insa vesti proaste despre evolutia deficitului de cont curent, care se va accentua in urmatorii ani. In plus, ei sunt ingrijorati de criza politica, pentru ca ar putea influenta negativ economia.
Potrivit celui mai recent raport publicat de Consensus Economics, organizatie care grupeaza previziunile macroeconomice ale unor banci si institutii internationale, media estimarilor privind cresterea...   (437 afisari)      1 comentariu
Gigi Becali pierde Avicola Iasi
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a cerut desfiintarea contractului de vanzare-cumparare prin care omul de afaceri Gigi Becali a achizitionat Avicola Iasi, a anuntat ieri presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, transmite Rompres. Atanasiu a precizat ca s-a luat aceasta decizie deoarece...   (1739 afisari)
Represalii la atacul cu furculite
-- Doar 20 din cele 300 de chinezoaice angajate la o fabrica de confectii in Bacau si-au reluat lucrul, dupa ce, doar cu o zi in urma, l-au agresat pe directorul unitatii, iar conducerea Consiliului Judetean Bacau s-a deplasat, ieri, la fabrica pentru a discuta cu protestatarele.
Aproape 200 de muncitoare din China angajate la aceasta fabrica l-au atacat cu furculite, cutite si linguri, duminica dupa-amiaza, pe directorul general al societatii, Sorin Nicolescu, cerandu-i salarii...   (1929 afisari)      8 comentarii
Stiri pe scurt
Credit pentru capsunari
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) va lua in considerare, la acordarea creditelor, si veniturile realizate in strainatate de catre beneficiar, precum si sumele obtinute din activitati independente. RBL accepta venituri din activitati independente precum taximetrie, medicina, avocatura, notariat public, arhitectura, contabilitate, precum si din chirii, pensii sau drepturi de proprietate intelectuala, cu conditia sa fie justificate prin documentatia specifica,...   (299 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Documentul "fugii" lui Tismaneanu (4154 afisari)
 Prezidentiale anticipate (3146 afisari)
 Basescu si "tradarea" PD (2690 afisari)
 Mana-n mana (2557 afisari)
 Boala geniilor (2540 afisari)
 Basescu i-a avertizat pe membrii Guvernului ca SRI-ul le-a ascultat convorbirile (290 afisari)
 Zile grele pentru ANI (62 afisari)
 Studiu pentru stabilirea eventualelor legaturi intre cancer si utilizarea telefonului mobil (47 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01085 sec.