Ziua Logo
  Nr. 3836 de marti, 23 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Cultura cu bani de acasa
-- Ministerul Culturii si Cultelor a intarziat sau chiar a anulat platile catre mai multi operatori implicati in proiectul "Sibiu - 2007 Capitala Europeana a Culturii"
Programul "Sibiu - 2007 Capitala Europeana a Culturii" este sabotat chiar de catre inalti functionari din cadrul Ministerului Culturii si Cultelor (MCC). Operatorii culturali il considera pe Comisarul...   (447 afisari)
Dupa ce ZIUA a semnalat ca examenele pentru redobandirea permisului auto contineau intrebari aberante, Politia a anuntat ca acestea vor fi modificate * Vechile chestionare adusesera soferii in pragul revoltei
Testele auto se modifica
Chestionarele auto pentru redobandirea permiselor de conducere au starnit multe controverse in randul soferilor. Pentru ca doar 15% dintre cei care au sustinut acest examen l-au si promovat, Politia va modifica testele grila. Acest lucru vrea sa vina in sprijinul soferilor care au ramas fara permis...   (914 afisari)
Bratarile dacice au fost expuse la Muzeul de Istorie
Cele patru bratari dacice din aur, recuperate de statul roman de la un colectionar american, au fost expuse ieri la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), in cadrul expozitiei "Dacia Augusti Provincia. Crearea provinciei". Insotit de ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, de directorul...   (444 afisari)      3 comentarii
Intalnire ONG-uri - Macovei pe tema ordonantei DIICOT
-- Mai multe ONG-uri, in special cele care au criticat masurile prevazute de cele doua ordonante de urgenta care modifica legea de functionare a DIICOT, au fost invitate, maine, la o discutie la Ministerul Justitiei, pentru a primi lamuriri in legatura cu actele normative invocate. Mai multi reprezentati ai societatii civile, lideri ai organizatiilor non-guvernamentale care apara drepturile Omului si care au criticat public prevederile continute de Ordonantele de Urgenta 99 si 131 din 2006, au declarat ca au fost invitati de ministrul Monica Macovei la o discutie "lamuritoare" in legatura cu neclaritatile si neintelegerile continute de cele doua acte normative.
Fostul consilier al presedintelui Traian Basescu si liderul Fundatiei pentru o Societate Deschisa (FSD), Renate Weber, vede o premiera in invitatia Ministerului Justitiei - initiatorul actului normativ...   (297 afisari)      1 comentariu
Moarte autorizata
-- Cu toate ca multe nu au generatoare de curent electric, puturi de apa sau rezervoare, spitalele din Romania primesc autorizatie sanitara de functionare, iar Ministerul Sanatatii arunca raspunderea in curtea managerilor si a primariilor
Aproape 150 de interventii chirurgicale erau in desfasurare, in Bucuresti, in momentul in care, pe 8 ianuarie 2007, s-a produs o pana de curent. O mare parte dintre acestea au continuat fara probleme,...   (1175 afisari)
Stiri pe scurt
Demisii consulare in cazul Hayssam
Petre Catrinciuc, director general al Directiei Generale Afaceri Consulare, si Liviu Lucian Avram, director adjunct al Directiei Afaceri Consulare, au demisionat, iar consulul roman in Liban a primit sanctiune disciplinara, in ancheta privind circumstantele legalizarii procurii trimise de Hayssam pentru scoaterea copiilor sai din Romania. Purtatorul de cuvant MAE, Corina Vintan, a declarat ca cei doi directori din Directia Consulara si-au depus...   (269 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Documentul "fugii" lui Tismaneanu (4154 afisari)
 Prezidentiale anticipate (3146 afisari)
 Basescu si "tradarea" PD (2690 afisari)
 Mana-n mana (2557 afisari)
 Boala geniilor (2540 afisari)
 Basescu i-a avertizat pe membrii Guvernului ca SRI-ul le-a ascultat convorbirile (290 afisari)
 Zile grele pentru ANI (62 afisari)
 Studiu pentru stabilirea eventualelor legaturi intre cancer si utilizarea telefonului mobil (47 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01357 sec.