Ziua Logo
  Nr. 3824 de marti, 9 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Pensii pe card
-- BCR va deschide contul curent sau de card la solicitarea beneficiarului * Primele operatiuni, pe 14 februarie
Banca Comerciala Romana si Casa Nationala de Pensii au semnat ieri un acord de colaborare prin care pensionarii vor putea primi pensiile printr-un cont deschis la BCR sau print-un card de credit. Acordul...   (1381 afisari)      1 comentariu
Pana de curent in Bucuresti
Alimentarea cu energie electrica a unei parti insemnate a Capitalei a fost intrerupta ieri, fapt ce a dat peste cap atat traficul rutier in intersectiile semaforizate, metroul, transportul cu tramvaiul si troleibuzul, cat si activitatea in mai multe sedii de institutii sau companii, dar si unele spitale....   (427 afisari)
Scoala evacuata
-- Scoala de muzica nr. 5 din Capitala a fost evacuata ieri, la pranz, intrucat imobiliul a fost castigat in instanta de fostii proprietari, iar directorul scolii a amanat mutarea elevilor, desi primise de la primarie un alt spatiu.
"Inca din toamna stiam despre aceasta situatie, si am oferit domnului director si cursantilor o solutie provizorie, pana cand municipalitatea va solutiona problema. In baza raportului pe care noi l-am...   (264 afisari)
Intuneric de la Vanghelie
-- Grupul Scolar Economic Administrativ "Viilor" din Bucuresti, in care invata aproximativ 1600 de elevi, in doua serii, a ramas, ieri, timp de cateva ore, fara energie electrica din cauza neplatii unor penalitati de catre Primaria Sectorului 5.
La interventia primarului Marian Vanghelie, alimentarea cu energie electrica a fost reluata. Directorul de imagine al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, a declarat ca...   (177 afisari)
Stiri pe scurt
Vreme de viroza
Prof.dr. Adrian Streinu Cercel de la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" a precizat ieri, pentru Rompres, ca, in prezent, nu se inregistreaza decat cazuri sporadice de gripa, ceea ce inseamna ca vaccinarea antigripala si-a facut efectul, insa a atentionat ca vremea calda favorizeaza aparitia virozelor respiratorii. In acest moment, potrivit medicului, circula peste 200 de tipuri de virusuri deosebit de agresive si care sunt specifice perioadei de toamna tarzie....   (226 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jos taxele! (7744 afisari)
 Monica Macovei il ataca de la Bruxelles pe premierul Tariceanu si Guvernul sau (2222 afisari)
 Mostenirea Goga, ravnita de Guvernul maghiar (2191 afisari)
 Petrolistul diavolului (2153 afisari)
 Credinte obligatorii si adevaruri impuse de stat (1939 afisari)
 Miron Cozma, eliberat (281 afisari)
 Adrian Nastase si Dan Iosif neaga implicarea in Dosarul "Aurul dacilor" (94 afisari)
 Tariceanu: "Va garantez ca si peste un an voi fi prim-ministru al Romaniei" (89 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02163 sec.