Ziua Logo
  Nr. 3824 de marti, 9 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Conditiile statului pentru obtinerea unei locuinte descurajeaza tinerii si defavorizatii
Lungul drum catre casa
Anul 2007 incepe promitator, la capitolul acte normative, pentru tinerii de pana in 35 de ani fara locuinta, dar si pentru cei care vor fi evacuati din casele nationalizate, ori pentru sinistrati. Presedintele Traian Basescu a promulgat, ieri, legea prin care statul le acorda acestora o subventie de...   (588 afisari)
Romanii, nemultumiti dar optimisti
Mai mult de jumatate dintre romani sunt nemultumiti de viata lor insa, in cea ce priveste dezvoltarea economica viitoare a tarii, romanii sunt mult mai optimisti decat a cetatenilor UE. Astfel, potrivit Raportului National al Eurobarometrului, prezentat ieri la Bucuresti, si realizat in toamna anului...   (216 afisari)
Rompetrol ataca in Serbia
-- Rompetrol a prezentat autoritatilor sarbe o scrisoare de intentie pentru participarea la procesul de privatizare a companiei sarbe Naftna Industrija Srbije (NIS), a anuntat, ieri, grupul petrolier.
"Procesul de privatizare a NIS este inca intr-un stadiu preliminar, iar Rompetrol isi mentine interesul ferm de a parcurge etapele urmatoare, dupa cum vor fi stabilite de autoritatile competente si de...   (385 afisari)
Stiri pe scurt
Expropriere pentru Vidin-Calafat
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va incepe in 2007 procedurile de expropriere in vederea realizarii infrastructurii rutiere si feroviare care va face legatura cu podul Calafat-Vidin, au declarat ieri, pentru NewsIn, surse din MTCT. Infrastructura de acces la pod, de pe teritoriul romanesc, va insemna construirea a 8,7 km de drum, din care trei km de autostrada cu doua benzi pana la drumul national Craiova-Calafat. Calea...   (275 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jos taxele! (7744 afisari)
 Monica Macovei il ataca de la Bruxelles pe premierul Tariceanu si Guvernul sau (2222 afisari)
 Mostenirea Goga, ravnita de Guvernul maghiar (2191 afisari)
 Petrolistul diavolului (2153 afisari)
 Credinte obligatorii si adevaruri impuse de stat (1939 afisari)
 Miron Cozma, eliberat (281 afisari)
 Adrian Nastase si Dan Iosif neaga implicarea in Dosarul "Aurul dacilor" (94 afisari)
 Tariceanu: "Va garantez ca si peste un an voi fi prim-ministru al Romaniei" (89 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01998 sec.