Ziua Logo
  Nr. 3818 de sambata, 30 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
»  
Capcana CORIS
-- Asigurarile de sanatate pentru zilele de vacanta nu sunt intotdeauna ceea ce par * In spatele clauzelor se ascund numeroase tertipuri
Unul dintre domeniile aflate in momentul de fata in plina dezvoltare este cel al asigurarilor, pe aceasta piata activand in prezent cateva zeci de companii de profil. Veniturile societatilor sunt considerabile,...   (2354 afisari)      1 comentariu
Integrare-n strada
La trecerea dintre ani, romanii vor serba intrarea in UE cu meniuri pretentioase, muzica de calitate, spectacole grandioase de lumina.
Bucurestenii au ramas in Capitala pentru a serba zgomotos, cu meniuri sofisticate, muzica de calitate, spectacole de lumini si artificii, Integrarea. 31 decembrie 2006, ora 23.59 - 10, 9, ... 2, 1. La multi ani! Suntem europeni! Artificii la Universitate, in Piata Revolutiei, la Romexpo.
Membrii Guvernului si inalti oficiali europeni petrec cumpana dintre ani in centrul Capitalei, la Atheneu si in Piata Revolutiei. Alaturi de premier si de alti membri ai Cabinetului vor fi prezenti presedintele Parlamentului European Josep Borell, comisarul european pentru extindere Olli Rehn, comisarul european pentru Comunicare, Margot Wallstrom, baroana Emma Nicholson, seful diplomatiei germane Frank Walter Steinmeier, ministrul de Externe bulgar Ivailo Kalfin etc.   (1189 afisari)
     1 comentariu
Obiceiuri in lume
-- Scotienii cred ca noul an va fi norocos daca primul om care le intra in casa e un barbat brunet. Grecii vor avea noroc daca gasesc moneda din prajitura traditionala de Anul Nou. Iar in Japonia, copiii primesc mici daruri cu bani.
Anul Nou este sarbatorit cu obiceiuri si la date diferite in lume. In Europa, Anul Nou este adesea un timp al superstitiilor si prezicerilor. In unele parti din Elvetia si Austria, localnicii se costumeaza...   (819 afisari)
"Casa Regala este o intrupare a vocatiei europene a Romaniei, a traditiilor, stabilitatii si continuitatii natiunii"
Mesajul Regelui Mihai I de Anul Nou
"Romani,
Am trait un an important pentru stabilitatea Romaniei, plin de evenimente si de neprevazut, dar plin de intelesuri pentru viitorul democratic si liber al tarii noastre. Stiu ca, pentru sute de mii dintre voi, acest an a fost greu, cu neajunsuri si dificultati. Si, ca intotdeauna, rezultatele...   (2294 afisari)
     16 comentarii
Traian Basescu la depozitele CNSAS
-- Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri depozitele CNSAS de la Popesti Leordeni, la finalul careia a remarcat faptul ca mai sunt inca de pus la punct sistemele de urmarire a ceea ce se intampla cu dosarele.
Seful statului a mers la Popesti Leordeni impreuna cu Mircea Dinescu, Ticu Dumitrescu si Claudiu Secasiu, reprezentanti ai CNSAS si a remarcat dotarea tehnica a depozitului. "Eu nu pot aprecia exact ce...   (683 afisari)      6 comentarii
Stiri pe scurt
Ficeac pe picior de plecare de la RL
Bogdan Ficeac, redactorul-sef al cotidianului "Romania Libera", a declarat vineri pentru NewsIn ca pe 8 ianuarie va anunta daca va ramane sau nu in functia de redactor-sef, iar Dan Turturica, pe care surse din industria media il indica drept viitorul redactor-sef al ziarului, refuza sa comenteze. "Am avut ieri (joi - nr.) o discutie cu domnul Adamescu (Dan Grigore Adamescu, presedintele consiliului de administratie al societatii "R" - nr.) si...   (429 afisari)
Rast, bun pentru un tsunami oltenesc
-- Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, considera ca pe amplasamentul localitatii Rast, afectata grav de inundatiile din primavara acestui an, ar trebui ridicat un sat turistic, prin accesarea unor fonduri europene.
"A fost un an foarte greu care a stat sub semnul inundatiilor din primavara. Am avut un sat de mutat. O operatiune grea. Se va vorbi multi ani de vechiul si noul Rast. Dupa parerea mea, operatiunea de...   (310 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vadim la PNT-CD (4957 afisari)
 Crimele uitate ale comunismului (4770 afisari)
 Fenomene paranormale (3716 afisari)
 Irakul, rascruce in politica americana (2866 afisari)
 Capcana CORIS (2354 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02061 sec.