Ziua Logo
  Nr. 3818 de sambata, 30 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Maestrul Zubin Mehta, pentru a patra oara la pupitrul Orchestrei Filarmonicii din Viena
Sase premiere la Concertul de Anul Nou
Sase piese care nu au mai fost incluse niciodata in programul Concertului de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, vor incanta publicul la editia din acest an, informeaza Compress. Pe 1 ianuarie 2007 membrii celebrei orchestre vieneze vor evolua din nou intr-un concert de exceptie, de aceasta data sub...   (515 afisari)      2 comentarii
actuale
"Gargaunii" lui Radu Cosasu
Ultima reaparitie editoriala a lui Radu Cosasu ("Gargaunii", Editura Fundatiei Pro ) a coincis cu fierbinteala polemicii cu Mircea Mihaies. Amara si punctata de momente tensionate, plina de bacili ultranervosi si acuze nedovedite, dar lasand rani adanci nu doar pe epiderma prozatorului, dramoleta s-a...   (676 afisari)
Alchimia poemelor de jazz
Doi protagonisti de marca - Johnny Raducanu (compozitor si pianist), Teodora Enache (voce) - un singur produs cultural: CD-ul "Inside Stories - Jazz Poems", produs de TVR Media si Societatea Romana de Televiziune. Vorbim despre o premiera absoluta, un proiect cultural unic prin amplitudinea sa - lansarea...   (135 afisari)
   (134 afisari)
Stiri pe scurt
Mozart redescoperit
O partitura a lui Mozart, necunoscuta pana in prezent, a fost descoperita la Salzburg de curand, transmite APF citat de Mediafax. Din studiile efectuate pana acum rezulta ca partitura ar fi fost compusa pe cand Mozart avea intre sase si zece ani. Facsimilul partiturii va fi prezentat publicului in aceasta dimineata la palatul din orasul natal al lui Mozart, unde va fi interpretata la clavecin de muzicianul Florian Birsak. Partitura a fost descoperita dupa ce...   (125 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vadim la PNT-CD (4957 afisari)
 Crimele uitate ale comunismului (4770 afisari)
 Fenomene paranormale (3716 afisari)
 Irakul, rascruce in politica americana (2866 afisari)
 Capcana CORIS (2354 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01078 sec.