Ziua Logo
  Nr. 3812 de joi, 21 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Cosmar RCA la poarta UE
-- Asigurarile auto obligatorii de raspundere civila (RCA) se vor majora anul viitor cu cel putin 50%, urmand sa includa si Cartea Verde
Primele RCA ar trebui sa creasca cu cel putin 50% fata de nivelul din acest an pentru a acoperi includerea in aceasta polita a asigurarilor Carte Verde si cresterea sumei asigurate, considera firmele de...   (698 afisari)      3 comentarii
Doua oferte pentru "Lia Manoliu"
Primaria Bucuresti a primit, miercuri, oferte din partea a doua consortii straine de constructii pentru modernizarea Stadionului National Lia Manoliu, proiect in valoare de circa 150 de milioane de euro. Ofertele au fost depuse de consortiile italo-german Astaldi&JV Max Bogl, respectiv Alpine-Mayreder...   (299 afisari)
Finantare "pe elev"
Scolile vor fi finantate in functie de numarul elevilor si de calitatea actului de educational, a anuntat, ieri, ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau. El a explicat ca doreste un invatamant de calitate prin care elevul, la final de scoala, sa fie util societatii, mediului economic. In opinia...   (289 afisari)
Cartel Alfa iese in strada in ianuarie
Cartel ALFA a anuntat declansarea protestelor de strada, dupa 15 ianuarie 2007, principala revendicare fiind stoparea cresterii preturilor la resursele primare, care are implicatii asupra tuturor preturilor din economie. Presedintele ALFA, Bogdan Hossu, a aratat ca in 2006 au fost indeplinite unele cereri...   (174 afisari)
Stiri pe scurt
Lideri la gaini
Performantele de productie din fermele avicole romanesti se situeaza pe locul patru in lume, se arata intr-un comunicat de presa al Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR). Potrivit Indicelui European de Eficienta, Romania acumuleaza 251,65 de puncte, fiind devansata de Olanda, cu 293 de puncte, care este pe primul loc, de Australia - 272 de puncte - si Germania - 270 de puncte. In aceste conditii, UCPR considera ca aderarea la Uniunea Europeana nu va...   (348 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Mossad (6151 afisari)
 PSD si PC petrec iar impreuna (2573 afisari)
 Liga Pro Europa ataca religia in scoli fara stirea ministerului (2190 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (II) (2070 afisari)
 Tismaneanu pus la colt de Biserica (1911 afisari)
 Radu Berceanu ii ameninta pe protejatii lui Basescu: Patronii Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO sunt "banditi care vor sa se traga in piept" (384 afisari)
 Contractele si secretele unor actori celebri, scoase la licitatie (370 afisari)
 Codrut Seres, acuzat de tradare si spionaj (185 afisari)
 Marie Antoinette (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01236 sec.