Ziua Logo
  Nr. 3812 de joi, 21 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
PLD revendica Alianta
-- Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan a sustinut ieri ca viitorul partid nou-nout PLD este partenerul democratilor in cadrul Aliantei DA in contextul in care formatiunea lui Tariceanu se duce "de rapa" pe zi ce trece.
Stolojan a facut aceasta declaratie dupa sedinta in care gruparea pe care o coordoneaza a dezbatut cu sustinatorii din teritoriu maniera de infiintare a PLD. "Aveti in fata oameni care au luptat pentru...   (763 afisari)      5 comentarii
"Romania, prima tara in care comunismul este condamnat asa cum trebuie"
-- Sorin Iliesiu (foto), initiator al Apelului pentru condamnarea regimului comunist, considera ca demersul sau a fost implinit prin gestul facut de presedintele Basescu in fata Parlamentului, in baza Raportului elaborat de comisia prezidentiala pentru analiza dictaturii comuniste.
Intr-o scrisoare deschisa pe care o publicam integral, Iliesiu surprinde insemnatatea istoricului moment si recomanda tuturor fostelor tari comuniste sa urmeze exemplul Romaniei. (O.B.)
In numele semnatarilor...   (1048 afisari)
     9 comentarii
Stiri pe scurt
Lista inchisa pentru PE
Deputatii au adoptat ieri, cu 270 voturi "pentru" si 29 de voturi "impotriva", proiectul de Lege privind alegerile pentru europarlamentari, care prevede votul pe lista inchisa si un mandat de cinci ani pentru reprezentantii Romaniei la PE. Alesii au respins amendamentul PC, sustinut de PSD, privind introducerea votului preferential pe lista pentru acest scrutin, dar si amendamentul PRM care propunea ca organizatiile minoritatilor nationale sa nu aiba dreptul...   (308 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Mossad (6151 afisari)
 PSD si PC petrec iar impreuna (2573 afisari)
 Liga Pro Europa ataca religia in scoli fara stirea ministerului (2190 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (II) (2070 afisari)
 Tismaneanu pus la colt de Biserica (1911 afisari)
 Radu Berceanu ii ameninta pe protejatii lui Basescu: Patronii Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO sunt "banditi care vor sa se traga in piept" (384 afisari)
 Contractele si secretele unor actori celebri, scoase la licitatie (370 afisari)
 Codrut Seres, acuzat de tradare si spionaj (185 afisari)
 Marie Antoinette (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00949 sec.