Ziua Logo
  Nr. 3811 de miercuri, 20 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Ministerele vor transfera toate companiile privatizabile din subordinea lor la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului
AVAS calare pe privatizare
-- Guvernul va adopta in perioada urmatoare un act normativ privind transferul la AVAS a companiilor privatizabile din subordinea Ministerelor Comunicatiilor, Agriculturii, Transporturilor, Culturii, Apararii, Finantelor Publice si a RA-APPS. Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut tuturor ministrilor, in urma cu doua saptamani, sa transfere in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) companiile care urmeaza sa fie privatizate, au declarat, pentru Mediafax, surse guvernamentale.
Printre companiile incluse in programele de privatizare ale ministerelor se gasesc Societatea Nationala de Radiocomunicatii, Posta Romana, Romtelecom, CFR Marfa, Loteria Nationala, Imprimeria Nationala,...   (306 afisari)
Alergatura la Fisc pentru masinile cumparate in UE
-- Romanii care isi vor cumpara un autoturism dupa 1 ianuarie 2007 vor plati separat, la Administratia Financiara, TVA-ul aferent tranzactiei, in cazul in care achizitioneaza masina direct dintr-un stat membru UE, si nu prin intermediul distribuitorilor inregistrati ca platitori de TVA in Romania.
O serie de informatii recente au generat o stare de panica in randul celor care si-au programat achizitia autoturismului mult-visat pentru anul viitor. Acestia au aflat ca vor intra intr-un adevarat cosmar...   (1141 afisari)      1 comentariu
Noul Acord CEFTA, semnat la Bucuresti
Noul Acord CEFTA (Acordul de Liber Schimb Central European) a fost semnat ieri la Bucuresti, de Romania, Bulgaria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru si Serbia.
Documentul va inlocui reteaua de 32 acorduri bilaterale de comert liber in vigoare in regiune....   (306 afisari)
     1 comentariu
Stiri pe scurt
Morti executati silit
Zeci de persoane decedate din municipiul Husi sunt amenintate de catre primaria din localitate cu executarea silita pentru neplata unor taxe si impozite catre administratia financiara, transmite Mediafax. Circa 30 de persoane care au murit, cele mai multe de mai bine de cinci ani, au primit somatii sau titluri de executare silita din partea Primariei Husi pentru neplata impozitului pe casa sau teren si chiar a taxei pentru prinderea cainilor comunitari. Desi...   (234 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Golanul penal (5786 afisari)
 Contraatac al BOR la Raportul Tismaneanu (3186 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (I) (2067 afisari)
 Scapati de structurile Kominternului! (1608 afisari)
 Romani sclavi in Italia (1419 afisari)
 Traian Basescu in lupta cu ramasitele comunismului (700 afisari)
 Ultimele pagini ale Raportului FBI despre John Lennon au fost facute publice (176 afisari)
 CSAT si-a stabilit prioritatile pentru 2007 (99 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01151 sec.