Ziua Logo
  Nr. 3809 de luni, 18 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Alianta anti-Bastroe
-- WWF si Germania au solicitat Ucrainei sistarea lucrarilor la canal si respectarea conventiilor internationale
World Wide Fund (n.r. - WWF, una dintre cele mai puternice ONG-uri de protectia mediului din lume) si Germania s-au raliat la pozitia Romaniei impotriva construirii canalului Bastroe, prin Delta Dunarii,...   (893 afisari)      1 comentariu
Trafic cu copii adoptati
-- In timp ce familiile de straini care nu au putut adopta copii din Romania dau in judecata Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA), autoritatile romane continua sa descopere noi cazuri de adoptii internationale facute in mod ilegal, a declarat, ieri, Theodora Bertzi, secretarul de stat de la ORA, informeaza Mediafax.
"Am avut 15 procese in care reprezentanti ai familiilor de straini care doreau sa adopte ne-au dat in judecata, in contencios administrativ, pentru a anula adresa in care noi am trimis dosarele acelor...   (336 afisari)
Salonul National de Arta, parfum interbelic
-- Pana pe 20 ianuarie 2007, Uniunea Artistilor Plastici din Romania ne delecteaza, prin intermediul a 400 de lucrari, cu Salonul National de Arta, gazduit pe speza sa de Palatul Parlamentului, in Sala "Constantin Brancusi".
Dupa ani multi de balbe manageriale, UAP si-a intinerit conducerea in 2006, si efectul sangelui proaspat s-a vazut materializat imediat, printr-un Salon grandios ilustrat cu un Catalog de exceptie. "Lucrarile...   (374 afisari)
Stiri pe scurt
Profesori capsunari
Mihail Hardau s-a aratat preocupat, sambata, la Bistrita, de copiii plecati cu parintii in strainatate, anuntand ca Ministerul Educatiei si Cercetarii le va asigura sansa de a studia in limba materna. Potrivit ministrului, statul roman va plati profesori care sa predea in limba romana in tarile unde sunt plecati mai multi elevi, iar dascalii ar putea fi gasiti chiar printre cadrele didactice care au ales sa paraseasca invatamantul romanesc pentru a lucra in afara...   (221 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Securistii lui Basescu (5065 afisari)
 Pentru Iliescu, se strange latul (4504 afisari)
 Fiica secreta a lui Mel Gibson (3651 afisari)
 "Dupa noi vom veni tot noi" (3369 afisari)
 Bomba Savinesti (2219 afisari)
 Amintiri din comunism (733 afisari)
 iPod + Nike, visul raufacatorilor (91 afisari)
 Katie Holmes o ajuta pe Victoria Beckham sa se lanseze la Hollywood (55 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02988 sec.