Ziua Logo
  Nr. 3808 de sambata, 16 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Fenomenul transmisiilor ilegale de programe sportive live pe internet ia amploare
-- Compania britanica de servicii pe internet NetResult avertizeaza ca drepturile de autor sunt incalcate prin transmisiile ilegale de evenimente sportive live (in direct) pe internet si considera ca fenomenul a luat amploare, anunta site-ul Information Week.
Transmisiunile live de evenimente sportive pe internet, in realitate cu o intarziere de 15 secunde, reprezinta o noua practica ilegala ce se adauga difuzarii de muzica si filme fara respectarea drepturilor...   (325 afisari)
Germania acorda un proiect de aparare de 7,2 miliarde de euro firmelor Siemens si IBM
-- Comitetul parlamentar pentru buget al Germaniei a aprobat un fond de 7,2 miliarde de euro pentru proiecte de aparare dezvoltate de IBM si Siemens, grup implicat intr-un scandal pentru coruptie in obtinerea unor contracte, a anuntat Ministerul Apararii german, citat de Reuters.
Un alt proiect a fost, de asemenea, aprobat, ridicand cheltuielile totale aprobate de comitet la aproape opt miliarde de dolari, a declarat o sursa apropiata comitetului.
Filiala pentru tehnologia informatiei...   (170 afisari)
SUA: Peste 75% din utilizatorii de internet folosesc banda larga
-- Trei din patru utilizatori de internet din SUA au folosit conexiunea in banda larga, in luna noiembrie, potrivit unui studiu de piata realizat de compania de monitorizare a audientelor online Nielsen/NetRatings, citat de site-ul InformationWeek.com.
Accesul la internet in banda larga (broadband) a crescut luna trecuta in SUA cu 13% fata de nivelul de 65% atins in noiembrie trecut, utilizatorii acestui tip de banda petrecand mai mult timp online si...   (358 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nistorescu si-a gasit a patra jumatate (3333 afisari)
 Fusereala (2996 afisari)
 CIA si asasinarea lui Robert Kennedy (2955 afisari)
 Romania in cumpana istoriei (2410 afisari)
 De ce nu avem nevoie de raportul Tismaneanu (2331 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01681 sec.