Ziua Logo
  Nr. 3805 de miercuri, 13 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Cipriotii lui Niculae
-- Dupa ce Ioan Niculae a distrus SC AZOCHIM SA, inglodandu-l in datorii, este randul noului proprietar, SC GA-PRO-CO CHEMICALS SRL, sa definitiveze raderea combinatului de pe harta tarii
Pe platforma chimica de la Savinesti, din judetul Neamt, mai lucreaza astazi circa sapte sute de oameni, pentru niste salarii de mizerie, care nici macar nu sunt platite la timp. Trei sute dintre acestia...   (774 afisari)
Aproape de judecata, Iliescu se plange la CSM
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, invinuit in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, a facut o plangere la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva generalului Dan Voinea, procurorul care instrumenteaza dosarul. Aflandu-se aproape de boxa acuzatilor, Ion Iliescu sustine ca generalul Dan Voinea...   (2745 afisari)      11 comentarii
Procurorii lenesi, in atentia CSM
Procurorul general al Romaniei, Laura Kovesi, a trimis ieri Consiliului Superior al Magistraturii propunerile de infiintare si desfiintare a sectiilor din cadrul Parchetului instantei supreme. Kovesi arata saptamana trecuta ca, desi la nivelul Ministerului Public exista un deficit de aproximativ o...   (573 afisari)      3 comentarii
Baza de amprente Eurodac lansata in Romania
-- Ministerul Administratiei si Internelor a dat, ieri, spre utilizare baza de date europeana de amprente digitale, creata cu scopul de a sprijini combatarea migratiei ilegale si incercarile de fraudare a sistemului european de acordare a azilului, solicitantilor in varsta de peste 14 ani.
Prin conectarea la sistemul central de la Luxemburg, facuta ieri, componenta nationala a sistemului european Eurodac, care este o retea creata la nivelul intregii Uniuni Europene, vine in sprijinul combaterii...   (344 afisari)
Stiri pe scurt
Ciocnire intre doua trenuri
Doua trenuri, unul de persoane si altul de marfa, s-au tamponat, in noaptea de luni spre marti, in Halta CF Baciu din Cluj, iar in urma impactului mai multe vagoane au deraiat, in timp ce doua persoane au fost ranite. In urma impactului, primul vagon al trenului de persoane, a deraiat, iar din compunerea trenului de marfa au deraiat, potrivit Mediafax, ultimele doua vagoane. Locomotiva ce tracta trenul de persoane a suferit avarii, iar mecanicul B. Dragomir...   (249 afisari)
Teapa BRD musamalizata in instanta
-- Managerul unei firme din Timisoara a ramas fara aproape 250.000 de marci din cauza unei functionare a Bancii Romane de Dezvoltare pe care judecatorii din Romania au facut-o scapata
In data de 17 martie 1992, Lucia Dobroi, managerul unei firme de calculatoare din Timisoara, a depus o cerere de schimb valutar la BRD Bucuresti, pentru o plata externa, prin care s-a dispus plata sumei de 247.894 de marci germane, in contul creditorului sau, Schadt Computertechinik...   (340 afisari)
Cumetrii si santaj impotriva unui sindicat
-- Angajatii din cadrul sucursalei PECO-Petrom Hunedoara sunt impiedicati sa-si infiinteze un sindicat, cu toate ca legea le da acest drept. Cel ce incearca, si care pana in acest moment a si reusit, sa blocheze initiativa salariatilor PECO-Petrom Hunedoara este liderul unui sindicat "concurent", condus de subinginerul Vichente Marcu, si el angajat la aceeasi sucursala pe postul de sef Birou Calitate.
Marcu, pe langa faptul ca este presedinte al asa-zisului...   (73 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Michael Douglas nevopsit (3506 afisari)
 Regele Leu (3115 afisari)
 Diversiunea "Penitenciarele" (2844 afisari)
 Aproape de judecata, Iliescu se plange la CSM (2745 afisari)
 Mel Gibson, atacat din nou (2365 afisari)
 Mitropolia Basarabiei ii cere explicatii lui Voronin (278 afisari)
 Ruxandra Zenide face filme despre Romania din Elvetia (70 afisari)
 Rapid, in asteptarea rezultatului salvator (40 afisari)
 Copos trage de timp in dosarul Loteria (35 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04695 sec.